Straniera

Claudia Partole

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

     De ce Iubim Femeile (LIVRARE 15 ZILE)

Mircea Cărtărescu

256,00 MDL
În umbra pașilor tăi

Vitali Cipileaga

259,00 MDL
    Amintiri din Viitor

Andreea Russo

259,00 MDL

Produs disponibil în:

Descriere

Cartea este cu Autograful Autoarei și poate fi procurată online pe Bestseller.md sau direct la librăria Bestseller din Chișinău, str. Pușkin 35!

 

Noul roman al Claudiei Partole descrie filmul vieții unei basarabence care a fost alungată în lume de sărăcie, ca apoi să fie „fugărită” acasă de pandemie. Revine urmărită de un inamic invizibil, care-i înfricoșează pe toți.

Dorul... Este scutul care o apără.

Un roman-oglindă, o reflectare a unor trăiri zbuciumate, cu pribegii într-o lume debusolată. Un îndemn pentru fiecare de a se căuta și a se regăsi în sine.

„Cineva, citindu-mi cartea, posibil, va gândi: autoarea a vrut să cuprindă necuprinsul și... l-a îmbrățișat cu sufletul!” 

— CLAUDIA PARTOLE

„Drama unei generații pentru care Acasă e pretutindeni în lume.

Alegerile recente au dovedit că țara noastră se află dincolo de țară, în afara ei. Oameni de mâine, cu destine de azi care își sacrifică viitorul pentru copiii lor. Cele cinci capitole intitulate „Drumul Crucii” fac trimitere la Noul Testament, la calvarul suirii pe cruce a unui întreg Neam.”

— NICOLAE DABIJA

„Am citit cartea într-o zi și o bucată de noapte. Dureroasă scriere. Necesară durere.”

— IULIAN FILIP

„O carte despre răbdare și tăcere, despre rețelele de socializare ca un modern zid al plângerii, despre părinți și copii, eternii antagoniști.”

— MARIA PILCHIN

Claudia Partole 

Născută în satul Cotova, Drochia. Absolventă a Universității de Stat, Facultatea de Filologie (jurnalistică). Membră a Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova și a Uniunii Scriitorilor din România.

Claudia Partole este laureată a Premiului Salonului Internațional de Carte pentru Copii și Tineret (BNC „Ion Creangă”); „Vasile Vasilache” (Biblioteca Națională); Premiul Uniunii Scriitorilor, Ministerului Culturii din Republica Moldova; Premiul „Otilia Cazimir” (Iași, România), „Ion Creangă” (Institutul Cultural Român la Chișinău); Medalia „Eminescu”.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 368
Apariția: 2020
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-9975-3282-7-2