Fluturi, Volumul 3 (LIVRARE: 15 ZILE)

Irina Binder

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Vă mai recomandăm

    Amintiri din Viitor

Andreea Russo

259,00 MDL
Scrisoare de dragoste (LIVRARE 15 ZILE)

Mihail Drumeș

299,00 MDL
Unsprezece Minute  (LIVRARE: 15 ZILE)

Paulo Coelho

350,00 MDL
     De ce Iubim Femeile (LIVRARE 15 ZILE)

Mircea Cărtărescu

256,00 MDL
Mănâncă, roagă-te, iubește (LIVRARE - 7 ZILE)

Elizabeth Gilbert

245,00 MDL

Descriere

„Vă mulțumesc pentru răbdarea avută și abia aștept părerile voastre despre ultimul volum din Fluturi, scris la insistențele voastre, pe care, vă spun sincer, mi l-am smuls din suflet... Și am făcut-o de dragul vostru! Sau aș spune că nu am trimis spre voi o carte, ci mi-am trimis sufletul, dornic să vă îmbrățișeze, dar și să fie îmbrățișat!” -- Irina Binder

In pofida faptului ca ma dezamagise si ma ranise, nu puteam sa-l urasc. Eram suparata pe el si simteam nevoia sa il torturez cu reprosuri. Voiam sa-l fac sa simta toata durerea mea, sa simta gustul amar al vinovatiei, dar asta nu mi-ar fi adus mie alinare imi era ciuda ca nu-l puteam uri, fiindca aveam impresia ca daca l-as fi urat sau daca macar nu l-as mai fi iubit, suferinta mi-ar fi fost mai usoara.

Cand cineva ne raneste avem tendinta sa cautam afinare in bratele protectoare ale cuiva care ne iubeste si in care avem incredere. Eu nu mai aveam brate primitoare care sa-mi ofere liniste si siguranta. Aveam doar bratele imaginare ale tatalui meu pentru a ma adaposti.

Priveam omul care ma dezamagise cel mai tare. Avea un aer vinovat, spasit, resemnat. Nu-si ridica privirea si aveam impresia ca nici macar nu respira. Statea ca un condamnat care isi astepta ingrozit sentinta. Mi-am amintit de indata de tatal meu care imi spusese candva sa nu lovesc niciodata un om aflat la pamant, oricat de grava ar fi greseala lui.”

 

Despre autoare


 

Irina Binder este o tânără autoare din Brașov, România. Cunoscută datorită romanului „Fluturi”, apărut în două volume la Editura For You la sfârșitul anului 2012, precum și pentru blogul InsomniiRomanul ”Fluturi” a devenit cea mai bine vândută carte pe Bestseller.md în 2013 și 2014. În România, romanul ”Fluturi” se află în topul vânzărilor pe Libris.ro și Elefant.ro. Cartea este în lista de bestseller-uri în rețeaua de librării Diverta. 

"Sunt doar un om care scrie. Nu știu ce calități definesc un scriitor, dar nu aș îndrăzni să spun despre mine că sunt scriitoare, chiar dacă am publicat o carte care a ajuns foarte îndrăgită și apreciată."

 

Mai multe informații

Limba: Română
Apariția: 2016
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-606-639-098-9