CALEA - Accelerarea Călătoriei Tale în Drumul spre Libertatea Financiară

Tony Robbins și Peter Mallouk

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

Regula 10X (LIVRARE 15 ZILE)

Grant Cardone

384,00 MDL

Produs disponibil în:

Descriere

„Această carte va schimba pentru totdeauna modul în care gândiți despre bani.”

— The Wall Street Journal ☆☆☆☆☆

Independența financiară depinde de cunoașterea a două elemente de bază: modul în care funcționează piața și propriile obiective financiare.

În CALEA: Accelerarea călătoriei tale în drumul spre libertatea financiară, renumitul consilier financiar Peter Mallouk elaborează un ghid pas cu pas pentru constituirea unui plan personalizat care țintește independența financiară.

Scrisă în colaborare cu unul dintre cei mai importanți strategi din domeniul afacerilor și dezvoltării personale, Tony Robbins, cartea dezvăluie mecanismul din spatele deciziilor pe care oamenii le adoptă atunci când vine vorba de bani.

Un conglomerat solid de sfaturi practice și o evaluare personală a vieții pe care v-o doriți, CALEA este partenerul tău de încredere pentru independența financiară pe termen lung.

Recenzii

„Tony Robbins a produs schimbări durabile pentru milioane de oameni. Acum, împreună cu Peter Mallouk, a adunat cele mai bune idei pentru a te ajuta să obții libertatea financiară.”

— NEW YORK TIMES

„În mod remarcabil, Tony Robbins scrie, atât pentru începători, cât și pentru cei mai experimentați specialiști din domeniul finanțelor.“

— STEVE FORBES

„Puterea lui Tony Robbins este supraomenească. Este o sursă de inspirație. Vreau să mănânc ce mănâncă el, să beau ce bea el. Vreau să fac tot ceea ce face el.”

— OPRAH WINFREY

Despre Autori

Tony Robbins este autor, antreprenor și filantrop. A devenit milionar la vârsta de doar 24 de ani. Este fondaror al peste 50 de companii cu vânzări anuale de peste 6 miliarde de dolari. A publicat 7 cărți printre care bestseller-urile „Puterea nemărginită” și „Banii. Stăpânește jocul”. Este consultant pentru corporații precum IBM, Salesforce, American Express, precum și pentru sportivi de mare succes precum tenisista Serena Williams.

Peter Mallouk este președintele Creative Planning, numită de către Barron’s și CNBC firma de consultanță financiară # 1 în America. Compania sa gestionează circa 50 de miliarde de dolari pentru clienți săi. A devenit cel mai bun consilier financiar în SUA timp de trei ani consecutivi. A mai publicat împreună cu Tony Robbins cartea „De neclintit. Manual de strategii pentru libertatea ta financiară.”

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 336
Apariția: 2022
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-9975-3495-0-5