Black Friday 2014


 

În 2014 continuăm tradiția începută anul trecut și oferim reduceri de Black Friday! Ziua magică pentru devoratorii de reduceri este în acest an la 28 noiembrie, zi în care clienții Bestseller.md vor putea procura de 2-3 ori mai multe produse cu aceeași sumă de bani!

Reducerile în această zi vor oscila între 20%-70% din prețul obișnuit în dependență de categoria de produse: Cărți, eBooks, Manuale, Anticariat și Muzică.

 

Black Friday - Anul Trecut


 

În 2013, Bestseller.md a fost unicul magazin online din Republica Moldova care a oferit reduceri de Black Friday, lucru menționat într-un reportaj al postului de televiziune Jurnal TV.

Pe parcursul Black Friday 2013, vânzările librăriei online Bestseller.md au crescut cu 800% față de zilele obișnuite, fiind înregistrate 78 de comenzi, 376 de produse vândute cu o valoarea totală de 16,204 MDL.

 

 

 Despre Black Friday


 

Black Friday sau Vinerea Neagră este ziua care urmează Zilei Recunoștinței în Statele Unite, și care deschide sezonul de cumpărături de Crăciun. Deoarece Ziua Recunoștinței este ultima zi de joi din noiembrie, Vinerea Neagră apare în fiecare an între 23 și 29 noiembrie. Vinerea Neagră este cea mai aglomerată zi de cumpărături din Statele Unite. În anul 2009, numărul cumpărătorilor a fost de 134 de milioane de persoane, care au cheltuit în total 10,69 de miliarde de dolari. -- Wikipedia

 

Vezi și


 

- Întrebări Frecvente

 - Programul de Afiliere Bestseller.md

 - Despre eBooks

 - Curiozități din activitatea Bestseller.md

 - Cărți la Nuntă: Biblioteca Familiei pentru întreaga viață

 

Dacă aveţi întrebări la care nu ați găsit un răspuns, scrieți-ne folosind pagina de contact!