Biblioteca Adevărul, Vol. 92. Tarzan din Neamul Maimuțelor

Edgar Rice Burroughs

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

Biblioteca Adevărul, Vol. 89. Revolta de pe Bounty

Sir John Barrow

200,00 MDL
Biblioteca Adevărul, Vol. 90. La Răsărit de Eden. Vol. 1

John Steinbeck

200,00 MDL
Biblioteca Adevărul, Vol. 87. A Doua Fundație

I. Asimov

200,00 MDL
Biblioteca Adevărul, Vol. 88. Taras Bulba. Mantaua. Nasul. Vii

Nicolai Vasilievici Gogol

200,00 MDL

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

Unul dintre cele mai palpitante si mai celebre romane de aventuri ale tuturor timpurilor, ”Tarzan din neamul maimutelor” spune povestea lui John Clayton, fiul unor aristocrati englezi, nascut in jungla si adoptat de o familie de gorile.

Dupa moartea parintilor (tatal sau este ucis de catre regele gorilelor, fiorosul Kerchak), Clayton este numit ”Tarzan” (”piele alba”) de maimuta Kala, care il creste ca pe propriul sau fiu.

Vietuind printre animalele junglei, dupa legile pe care le dicteaza lupta crancena pentru supravietuire, Tarzan ajunge sa imprumute comportamentul, deprinderile si instinctele lor salbatice, care se grefeaza pe un fond de umanitate ce nu poate fi tagaduita: atacat de o gorila imensa, o omoara fara sa clipeasca cu cutitul descoperit in coliba unde locuisera candva parintii sai adevarati, in schimb durerea lui nu cunoaste margini cand Kala, mama sa adoptiva este ucisa de un vanator nemilos dintr-un trib african.

Astfel, contactele lui Tarzan cu fapturi asemenea lui, de care se simte inexplicabil legat, nu stau sub cele mai fericite auspicii, insa lucrurile vor o intorsatura neasteptata atunci cand, in sfarsit, tanarul intalneste primii oameni albi, cu atat mai mult cu cat printre ei se afla Jane Porter, o fata frumoasa, cu trasaturi delicate, de care eroul nostru se indragosteste.

Tarzan din neamul maimutelor” deschide ciclul de aventuri dedicate faimosului om al junglei, atat de iubit de cititorii de toate varstele.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 320
Apariția: 2010
Coperta: Copertă tare
Dimensiuni: 13 x 21 cm
ISBN: 9786065392399