Biblioteca Adevărul, Vol. 90. La Răsărit de Eden. Vol. 1

John Steinbeck

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

Biblioteca Adevărul, Vol. 89. Revolta de pe Bounty

Sir John Barrow

200,00 MDL
Biblioteca Adevărul, Vol. 87. A Doua Fundație

I. Asimov

200,00 MDL
Biblioteca Adevărul, Vol. 88. Taras Bulba. Mantaua. Nasul. Vii

Nicolai Vasilievici Gogol

200,00 MDL
Biblioteca Adevărul, Vol. 86. Fundația. Fundația și Imperiul

Isaac Asimov

200,00 MDL

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

Un roman inegalabil despre dragoste si ura, inocenta si depravare, lupta omului pentru supravietuire si impulsul lui de autodistrugere si, mai cu seama, despre liberul-arbitru.

Inspirandu-se din ”Geneza”, Steinbeck reia in cheie moderna mitul lui Cain si Abel si il transpune in Valea Salinas din California. Povestea urmareste conflictele dintre doua generatii de frati, incepand cu Adam si Charles Trask.

Mostenitori ai unei averi considerabile, cei doi incearca sa-si gaseasca propriul drum: mezinul Charles, iute la manie si aprig pana la violenta, isi cladeste viata in jurul banilor pentru care munceste fara odihna; spre deosebire de el, idealistul si naivul Adam se lasa purtat de vise si, cu toata opozitia fratelui sau, se casatoreste cu Cathy Ames, o fosta prostituata, cu un trecut patat de sange.

Femeia, frumoasa, dar malefica, ajunge sa isi petreaca noaptea nuntii in patul lui Charles, care o dispretuieste cu atat mai mult cu cat ii cunoaste secretele. La scurta vreme dupa ce da nastere gemenilor Aron si Caleb (cea de-a doua pereche de frati predestinati parca sa retraiasca povestea lui Cain si Abel), Cathy il impusca pe Adam in umar si se intoarce la vechea sa profesie.

Barbatul cade intr-o depresie adanca si ajunge sa faca gesturi necugetate, de urmarile carora numai un urias efort de vointa il poate salva.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 290
Apariția: 2010
Coperta: Copertă tare
Dimensiuni: 13 x 21 cm
ISBN: 9786065392396