Biblioteca Adevărul, Vol. 86. Fundația. Fundația și Imperiul

Isaac Asimov

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

Biblioteca Adevărul, Vol. 85. În Căutarea Timpului Pierdut. Swann

Marcel Proust

200,00 MDL
Biblioteca Adevărul, Vol. 83. Peripețiile Bravului Soldat Svejk în Războiul Mondial. Vol.1

Jaroslav Hasek

Preț special 29,00 MDL Preț standard 200,00 MDL
Biblioteca Adevărul, Vol. 84. Peripețiile Bravului Soldat Svejk în Războiul Mondial. Vol. 2

Jaroslav Hasek

200,00 MDL
Biblioteca Adevărul, Vol. 82. Calomnii Mitologice

Octavian Paler

200,00 MDL

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

”Imperiul Galactic se prabusea. Era un Imperiu colosal, care ingloba milioane de lumi, intinzandu-se de la un capat la celalalt al nemarginitei spirale duble, cunoscuta sub numele de Calea Lactee.  Insasi prabusirea sa era colosala si mai avea inca un lung drum de parcurs.”

Intr-un viitor atat de indepartat, incat Pamantul a disparut cu totul din amintirile oamenilor, Imperiul stapaneste peste o galaxie al carui destin framantat o impinge spre buza prapastiei.

Hari Sheldon, creatorul revolutionarei stiinte numite ”psihoistorie”, prevede ce ii rezerva viitorul acestei lumi in declin un ev intunecat al ignorantei, barbariei si razboaielor fara sfarsit. Pentru a pune la adapost cunostintele omenirii, Seldon aduna cele mai stralucite minti ale Imperiului pe o planeta de la marginea galaxiei si numeste aceasta ultima fortareata a spiritului ”Fundatia”.

Asa incepe cronica luptei impotriva intunericului si barbariei. Avand de partea lor stiinta si tehnologia, savantii infrunta Imperiul ce se dezlantuie cu atat mai violent, cu cat isi presimte crepusculul.

Cand, hotarat sa ii restaureze gloria de odinioara, ambitiosul general Bel Riose (sonoritatea asemanatoare cu cea a numelui Belisarius nu e intamplatoare!), intoarce armele impotriva Fundatiei, savantii isi dau seama ca singura sansa de salvare a omenirii trebuie cautata in profetiile lui Hari Seldon.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 340
Apariția: 2010
Coperta: Copertă tare
Dimensiuni: 13 x 21 cm
ISBN: 9786065392111