Biblioteca Adevărul, Vol. 71. Insula Comorii

Biblioteca Adevărul, Vol. 71. Insula Comorii

Preț de Listă: 50,00 MDL

Preț: 29,00 MDL

Economisești: 21,00 MDL (42%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Un roman in care personaje principale sunt pirati nu poate sa nu trezeasca interesul iubitorilor de carti de aventuri. Iar daca povestea se invarteste in jurul ingroparii unor comori uriase de aur, atunci succesul reteta succesului e completa.

Iar Robert Louis Stevenson, autorul cartii Insula comorii”, a respecat-o fidel, adaugandu-i talent scriitoricesc, doza potrivita de tensiune, neasteptate schimbari de situatie care rup ritmul narativ si tin cititorul cu sufletul la gura.

Povestea incepe pe la mijlocul secolului al VIII-lea, intr-un sat la malul marii, in SV Angliei. Jim Hawkins, naratorul, este un tanar ai carui parinti tin hanul Amiralul Benbow. Aici trage un fost capitan de vas, Billy Bones, care detine un lucru de pret: harta Insulei Comorii, unde piratii au ascuns mult aur de lungul anilor.

Cand Bones incepe sa primeasca la han vizite misterioase si din ce in ce mai dese ale unui marinar cu care poarta discutii tainice, curiozitatea tanarului Hawkins nu mai cunoaste margini.

Tocmai din aceasta cauza, nu mica i-a fost mirarea lui Jim cand, in clipa mortii, Bones ii marturiseste adevarata sa identitate: i-a fost credincios tovaras capitanului de pirati Flint.

Din acest moment, incepe aventura tanarului Jim, care isi ia inima in dinti si porneste in cautarea vestitei si mult-ravnitei comori.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 256
Editura: Adevărul
Apariția: 2010
ISBN: 9786065391703
Dimensiuni: 13 x 21 cm
Greutatea: 0.4600

Pareri