Biblioteca Adevărul, Vol. 71. Insula Comorii

Robert Louis Stevenson

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Vă mai recomandăm

Biblioteca Adevărul, Vol. 64. Livada de vișini. Unchiul Vania. Pescărușul

Anton Pavlovici Cehov

Preț special 29,00 MDL Preț standard 200,00 MDL
Biblioteca Adevărul, Vol. 69. Prin foc și sabie (Vol. II)

Henryk Sienkiewicz

200,00 MDL

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

Un roman in care personaje principale sunt pirati nu poate sa nu trezeasca interesul iubitorilor de carti de aventuri. Iar daca povestea se invarteste in jurul ingroparii unor comori uriase de aur, atunci succesul reteta succesului e completa.

Iar Robert Louis Stevenson, autorul cartii Insula comorii”, a respecat-o fidel, adaugandu-i talent scriitoricesc, doza potrivita de tensiune, neasteptate schimbari de situatie care rup ritmul narativ si tin cititorul cu sufletul la gura.

Povestea incepe pe la mijlocul secolului al VIII-lea, intr-un sat la malul marii, in SV Angliei. Jim Hawkins, naratorul, este un tanar ai carui parinti tin hanul Amiralul Benbow. Aici trage un fost capitan de vas, Billy Bones, care detine un lucru de pret: harta Insulei Comorii, unde piratii au ascuns mult aur de lungul anilor.

Cand Bones incepe sa primeasca la han vizite misterioase si din ce in ce mai dese ale unui marinar cu care poarta discutii tainice, curiozitatea tanarului Hawkins nu mai cunoaste margini.

Tocmai din aceasta cauza, nu mica i-a fost mirarea lui Jim cand, in clipa mortii, Bones ii marturiseste adevarata sa identitate: i-a fost credincios tovaras capitanului de pirati Flint.

Din acest moment, incepe aventura tanarului Jim, care isi ia inima in dinti si porneste in cautarea vestitei si mult-ravnitei comori.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 256
Apariția: 2010
Coperta: Copertă tare
Dimensiuni: 13 x 21 cm
ISBN: 9786065391703