Arta feminității (LIVRARE: 15 ZILE)

Theona Balan

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Vă mai recomandăm

    Fluturi, Volumul 3 (LIVRARE: 15 ZILE)

Irina Binder

312,00 MDL
    Amintiri din Viitor

Andreea Russo

259,00 MDL

Descriere

Arta feminității. Cum să ai succes într-o lume a bărbaților

Feminitatea este o artă pe care fiecare femeie o poate stăpâni și folosi pentru a străluci atât în mediul profesional, cât și în relația de cuplu. De aceea, Theona Balan pledează pentru o reîntoarcere la feminitate, la armonie și echilibru, oferind cititoarelor sale recomandări și teme de lucru cu pași ușor de urmat, menite să ajute orice femeie să își redescopere latura feminină.

Reîntoarcerea la feminitate nu înseamnă supunere oarbă, sau adoptarea unor comportamente retrograde, dimpotrivă înseamnă o acceptare necondiționată a emoțiilor și dorințelor noastre autentice. Pentru autoare, feminitatea înseamnă creativitate și adaptabilitate, eleganță, seducție, blândețe și compasiune. Compasiune față de cei din jur, dar și față de propriile neajunsuri.

Drumul spre propria esență feminină începe cu o acceptare totală a sinelui și cu renunțarea la regretele care te țin blocată în trecut. Astfel arta feminității este, de fapt, arta autocunoașterii și a iertării, iar, dacă reușești să o stăpânești, vei putea în sfârșit deveni acea femeie împlinită pe care astăzi doar o întrevezi în oglindă!  

Fragment din carte

In această carte sunt poveștile și experiențele unei femei, ca și tine, care s-a lovit de toate problemele și situațiile prin care poate trece o femeie.

Această carte îți va fi de foarte mare folos dacă ești o adolescentă la început de drum, în căutarea unui sens în viață.

Dacă ești o tânără în căutarea lui Făt-Frumos, care își plănuiește nunta și se pregătește pentru căsătorie, și dacă ai trecut prin experiențele unui divorț, iar acum duci singură greutățile vieții cu un copil sau poate cu mai mulți.

Ai trecut printr-o despărțire? Vei găsi aici toate instrumentele necesare pentru a-ți recăpăta energia, pentru a te simți din nou sănătoasă, în centrul atenției și chiar optimistă.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 192
Apariția: 2021
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-606-974-800-8