Zori de Zi

Zori de Zi

Preț de Listă: 376,00 MDL (75,58 RON)

Preț: 188,00 MDL (37,79 RON)

Economisești: 188,00 MDL (37,79 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Atunci când iubeşti persoana care te ucide, nu mai ai de ales. Cum poţi să fugi, cum poţi să lupţi, când asta i-ar face rău persoanei iubite? Dacă viaţa ta ar fi tot ce ai putea să-i dăruieşti celui iubit, cum ai putea să nu i-o dai? Dacă ar fi cineva pe care l-ai iubi cu adevărat? A fi irevocabil îndrăgostită de un vampir reprezintă pentru Bella Swan atât fantezie cât şi coşmar,împletite într-o realitate extrem de periculoasă.

Pe de-o parte este pasiunea ei intensă pentru vampirul Edward Cullen şi pe de altă parte legătura strânsă dintre ea şi vârcolacul Jacob Black, iar Bella a fost nevoită să îndureun an plin de tentaţii tumultuoase, pierderi şi lupte acerbe între rivali pentru a ajunge la deznodământul dorit. Decizia ei iminentă de a alege fie întunecata, dar seducătoarea lume a nemuritorilor, fie o viaţă simplă de muritoare reprezintă acum firul de care atârnă soarta a două triburi. 

Alegerea ei a declanşat însă şi o serie de evenimente neaşteptate ce vor avea, probabil, consecinţe inimaginabile. Iar viaţa Bellei ar putea fi distrusă pentru totdeauna.

”Stephenie Meyer are un stil care fie „prinde”, fie nu. Pentru cititorii pe care i-a prins, primul plus este faptul că saga Amurg pare să nu se mai termine. Apoi, personajele sunt bine conturate, iar relatarea evenimentelor este plăcută.” -- Un sfârșit de „Amurg” satisfăcător - Ovidiu Leonte - bookblog.ro

 

Despre Autor

 

Stephenie Meyer, născută Morgan, s-a născut pe 24 decembrie 1973 într-un orășel din Conneticut, SUA. Scriitoarea a devenit celebră cu seria de romane Twilight (Amurg). Cele patru romane ale seriei,Twilight (2005, Amurg), New Moon (2006, Lună Nouă), Eclipse (2007, Eclipsa) și Breaking Dawn(2008, Zori de zi) sunt un  amestec de fantasy, mister, dragoste și thriller.

Lumea vampirilor și iubirea dintre un tânăr și fermecător vampir și o frumoasă adolescentă a fost rețeta care a făcut din scriitoarea americană cel mai bine vândut autor al anului 2008, cu peste 30 de milioane de exemplare din seria Amurg.

În noiembrie 2008 a fost lansat și primul film al seriei, în același an apărând și ultimul său roman,The Host (Gazda), un roman science-fiction care vorbește despre curajul de a fi om și despre puterea iubirii într-o lume în care extratereștrii au preluat controlul asupra minților oamenilor.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 768
Editura: Rao
Apariția: Ianuarie 2008
ISBN: 978-973-54-0027-9
Dimensiuni: 14 x 21,5 cm
Greutatea: 0.8900

Pareri