Eu sunt Zlatan

Eu sunt Zlatan
194,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)
    • 3 persoane au cumpărat recent acest produs.

Produse Asemănătoare

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Descriere

„Ce prostie mai era şi asta? Îmi iau ce maşină vreau, măcar ca să-i enervez pe idioţi. Am sărit în Ferrariul meu, am apăsat pe acceleraţie şi am parcat chiar în faţa porţii bazei de antrenament. Bineînţeles că a ieşit mare circ. Ziarele au scris că maşina mea costa cât toate salariile lunare ale jucătorilor de la Almeria la un loc. Dar nici că-mi păsa.

Porcăriile din presă erau o nimica toată în acest context. Hotărâsem că o să spun ce am de spus.”

Recenzii


 

 „Cea mai convingătoare autobiografie apărută vreodată sub semnătura unui fotbalist.” -- The Guardian

„Povestea lui Zlatan - din vremea când era un copil de imigranţi care jongla cu mingea ca să nu ia bătaie până când a ajuns jucătorul genial care a dat cel mai frumos gol din istorie - e la fel de interesantă şi de plină de imaginaţie ca jocul lui.” -- Aleksandar Hemon, finalist al National Book Award şi autor al cărţii The Lazarus Project
Marcus Samuelsson
 
„Ador cartea asta. O ador pentru că înseamnă mult mai mult decât doar fotbal. Eu sunt Zlatan este o poveste despre speranţă şi determinare şi despre ce poate realiza un copil de imigranţi care porneşte de la zero dacă munceşte din greu şi crede în el însuşi. Este de asemenea o fereastră minunată către lumea noastră nouă, mai diversă.” -- Marcus Samuelsson
 

Despre Autor


 

Zlatan Ibrahimović este jucător profesionist de fotbal, unul dintre cei mai prolifici atacanţi din lume şi căpitan al echipei naţionale a Suediei. A jucat pentru multe echipe europene de vârf, printre care Ajax, Juventus, Inter Milano, Barcelona, AC Milan şi, în momentul de faţă, Paris Saint-Germain, unde este golgheter al campionatului.

Este considerat unul dintre cei mai buni fotbalişti ai generaţiei sale şi cel mai scump jucător din toate timpurile din punctul de vedere al sumei preţurilor de transfer. Foarfeca lui pentru Suedia din meciul împotriva Angliei a câştigat premiul FIFA pentru Golul Anului 2013.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: I am Zlatan
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 384
Editura: Publica
Apariția: Martie 2015
ISBN: 978-606-722-016-2
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4400

Pareri