Zeul Deșertului. Seria Egiptul antic. Vol. 5

Zeul Deșertului. Seria Egiptul antic. Vol. 5
175,00 MDL (40,97 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Wilbur Smith, cel pe care Stephen King îl numea „cel mai bun scriitor de romane istorice din toate timpurile”, se întoarce la Egiptul antic în această carte care ne prezintă o lume demult dispărută plină de magie, dragoste și intrigi.

Sclipitorul Taita, sfetnicul faraonului, se trezește într-un vârtej de pasiuni, intrigi și pericole. Încercarea sa de a distruge armata hicsoșilor și de a încheia o alianță cu Creta îl obligă să pornească într-o călătorie epică de-a lungul Nilului, pe mare, prin Arabia până în magicul Babilon. 

 

Despre Autor


 

Wilbur Smith s-a născut în Africa Centrală în 1933. A fost educat la Michaelhouse şi Rhodes University. A devenit scriitor profesionist în 1964, după succesul înregistrat la publicarea romanului Festinul leilor, şi de atunci a scris peste treizeci de romane, toate având o documentare meticuloasă din numeroasele sale expediţii în toate lumea.

Este proprietarul unei ferme şi a unei rezervaţii de vânătoare şi a demonstrat mereu o intensă preocupare pentru oamenii şi fauna sălbatică a continentului său natal, interes viguros reflectat şi în romanele sale.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Desert God
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 512
Editura: Rao
Apariția: Mai 2015
ISBN: 978-606-609-836-6
Dimensiuni: 10,6 x 18 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri