Zen la Pachet. Blogograme

Zen la Pachet. Blogograme
85,00 MDL (17,09 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Împreună cu întreaga sa generaţie/promoţie de tineri intelectuali înzestraţi şi emancipaţi, Sorin Hadârcă vine ca o benefică explozie solară — pe deplin înzestrat, motivat, poliglot, erudit şi vizionar (citeşte pluralul!).  Nu i-am spus-o personal niciodată şi cred că acest fapt îmi justifică nota părtinitoare de unchi zgârcit la vorbe. Cunoscut expert în domeniul strategiilor economice şi financiar-bancare, nepotul Sorin e şi un pasionat bibliofil, un eseist risipitor şi un tainic autor de poeme ilustrate manu propria.

Anume prin Sorin Hadârcă i-am descoperit pe Murakami, Pavić, Saramago... -- Ion Hadârcă

”Aşa se întâmplă că o mare parte din viaţă mi-o petrec pe lângă guverne. Anume aşa. Nu în guverne, nu pentru guverne. Nici în faţă, nici în culise. Şi acolo scriu altfel de texte. Iar ceea ce nu încape în documente de politici răbufneşte pe blog. Căci, bineînţeles, există viaţă dincolo de guverne. Frumoasă şi neliniştită. De exemplu, pe drum. De exemplu, la balcon. Zen e peste tot. Am adunat aceste scrieri şi le-am aranjat pe rafturi. Sper să vă placă ce-a ieşit.”-- Sorin Hadârcă


Despre Autor

Sorin Hadârcă s-a născut la 17 noiembrie 1973 în or. Bălţi. Licenţiat al Facultăţii de Management a Academiei de Studii Economice din Chişinău, a lucrat la Banca Naţională a Moldovei. Şi-a urmat studiile în domeniul administrării afacerilor la Instituto de Empresa din Madrid, al cărui masterand devine în 2004. întors în ţară, a activat în domeniul politicilor publice.

A participat la varii proiecte de consultanţă internaţională, inclusiv în Kazahstan şi Georgia. Din 2009 scrie pe blo-gul madrizen.com.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 208
Editura: Cartier
Apariția: 2014
ISBN: 978-9975-79-872-3
Dimensiuni: 13 x 19,5 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri