Zen in 10 Minute. Peste 300 de Sfaturi și Exerciții pentru Regăsirea Seninătății

Zen in 10 Minute. Peste 300 de Sfaturi și Exerciții pentru Regăsirea Seninătății

Preț de Listă: 200,00 MDL (46,82 RON)

Preț: 140,00 MDL (32,77 RON)

Economisești: 60,00 MDL (14,05 RON) (30%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Stres, anxietate, surmenaj. Cum putem scăpa de toate acestea, chiar dacă nu ne permitem să renunţăm la programul supraîncărcat din fiecare zi?

Zen este o atitudine care se învaţă: presupune armonie între corp şi minte, umor şi echilibru. De aceea, veţi găsi în această carte peste trei sute de sfaturi şi exerciţii simple pentru a face faţă oricărei situaţii la birou, în trafic sau acasă: de la exerciţii de automasaj, de stretching şi de meditaţie la informaţii utile despre calcularea bioritmului şi feng shui. 

"Într-o lume în care aparenţa şi câştigul au devenit motoare mult mai importante decât starea de bine din interior, a rămâne zen nu înseamnă neapărat a petrece ziua meditând, departe de ceilalţi, sau a vă consacra tot timpul unor exerciţii complicate. Câteva minute sunt de ajuns pentru a vă permite să vă regăsiţi seninătatea pierdută.“-- Sioux Berger

 

Despre Autor


 

Sioux Berger, redactor-şef al revistei online aufeminin.com, este specialistă în subiectele legate de îmbunătăţirea vieţii.

Născută într-o regiune liniştită, la munte, s-a mutat în oraș abia la vârsta de 20 de ani, şi de atunci încearcă să rămână mereu zen în faţa aglomeraţiei, zgomotului şi vitezei vieţii la oraş. Deşi are doi copii, reuşeşte să ducă o viaţă armonioasă şi plină de activităţi plăcute, precum cursurile de dans clasic, la care nu renunţă niciodată.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 236
Editura: Humanitas
Apariția: Noiembrie 2013
ISBN: 978-973-50-4188-5
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2100

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: