Biblioteca Adevărul, Vol. 61. Zece negri mititei. Crima din Orient Express

Agatha Christie

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

Descrierea Cărții

Domnul Owen - al cărui nume întreg, pronunţat în limba engleză, trimite cu gândul la unknown, adică necunoscut - lipseşte; în timpul primei cine, o voce necunoscută, înregistrată pe banda unui patefon, îi acuză pe toţi cei prezenţi de săvârşirea câte unei crime, pe care au tâinuit-o şi pe care Justiţia nu a reuşit să o dovedească şi să o pedepsească. În curând, oamenii încep să moară, unul după altuL Cei ce rămân în viaţă conchid că asasinul este chiar unul dintre ei şi îşi dau seama că acesta îşi ucide victimele urmând îndeaproape versurile unei binecunoscute poezioare cu cei zece negri mititei, pe care o atârnase în ramă, deasupra şemineului din flecare cameră.

Crima din Orient Express:  Într-unui dintre compartimentele vagonului de dormit al celebrului tren Orient Express este comisă o crimă. Hercule Poirot, un reputat detectiv, se întoarce cu acest tren din Siria, unde rezolvase un alt caz. Imediat după descoperirea crimei, directorul companiei de căi ferate îl roagă să facă o anchetă pentru a descoperi criminalul. Suspansul cărţii se amplifică de îndată ce Poirot afirmă că toţi pasagerii vagonului de dormit devin suspecţi pentru crima respectivă.

 Bestseller Internațional

În articolul ”The 21 Best-Selling Books of All Time”, scris de Ed Grabianowski pe portalul Howstuffworks.com, cartea ”Zece negri mititei” este ca fiind a șasea cea mai bine vândută cartea a tuturor timpurilor cu 100 milioane de exemplare vândute.

”Totul este absolut imposibil și extrem de fascinant. Acesta este cel mai derutant mister pe care l-a scris Agatha Christie vreodată.” - The New York Times

”Una dintre cele mai bune și uimitoare creații ale Agathei Christie.” - The Observer

Vezi trailerul ecranizării

Despre Autoare

Agatha Mary Clarissa (născută Miller; 15 septembrie 1890 – 12 ianuarie 1976), cunoscută în general ca Agatha Christie, a fost o scriitoare engleză de romane, povestiri scurte și piese de teatru polițiste. A scris și romane de dragoste sub pseudonimul Mary Westmacott. Operele sale, în principal cele ce au ca personaje principale pe Hercule Poirot sau Miss Jane Marple, au făcut ca Agatha Christie să fie numită ”Regina Crimei”, ea fiind considerată ca unul dintre cei mai importanți și inovativi autori ai genului.

A publicat 80 de romane și nuvele și 19 piese de teatru, traduse în peste 70 de limbi. Agatha Christie a intrat în cartea recordurilor Guinness ca fiind cel mai bine vândut autor al tuturor timpurilor cu 1 miliard de cărți vândute în întreaga lume.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 448
Apariția: 2010
Coperta: Copertă tare
Dimensiuni: 13 x 21 cm
ISBN: 978-606-539-135-2