Zece Feluri de a fi Adorată

Mai multe poze

Zece Feluri de a fi Adorată
97,00 MDL (19,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Zece sfaturi pentru a cuceri bărbatul visurilor...

De când cea mai populară gazetă pentru femei l-a pus în fruntea listei celor mai râvniți burlaci ai Londrei, Nicholas St. John a fost hăituit fără încetare de toate femeile dornice de măritiș din înalta societate. Așadar, când ocazia să scape de lumea mondenă i se ivește sub forma misiunii de a da de urma surorii fugare a unui duce, Nicholas nu ezită să accepte – însă drumul i se intersectează cu al celei mai încăpățânate, independente și fascinante femei pe care a întâlnit-o vreodată!

Fiica unui nobil supranumit Contele Risipitor, Lady Isabel Townsend are prea multe secrete și prea puțini bani. Deși anii de greutăți au obișnuit-o să aibă grijă de conacul familiei și de cei care locuiesc pe moșie, decesul tatălui o obligă să se gândească la o soluție ca să protejeze moștenirea tânărului ei frate față de intențiile unui tutore necunoscut și la fel de lipsit de seriozitate ca și propriul părinte. Iar Lord Nicholas, tânăr, liber și chipeș peste măsură ar putea fi chiar salvarea de care are nevoie.

Pentru asta însă, Isabel consideră că nu trebuie să facă nimic nesăbuit... cum ar fi să se îndrăgostească până peste urechi.

 

Despre Autor


 

Sarah MacLean și-a publicat primul roman istoric de dragoste în 2010, iar de atunci cărțile ei au devenit bestselleruri New York Times și USA Today, fiind traduse în mai mult de 12 limbi și distinse cu numeroase premii. 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 378
Editura: Litera
Apariția: Iulie 2014
ISBN: 978-606-686-922-5
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri