Zburatorul

Zburatorul

Preț de Listă: 276,00 MDL (69,00 RON)

Preț: 82,80 MDL (20,70 RON)

Economisești: 193,20 MDL (48,30 RON) (70%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

2011 - Lansarea filmului cu buget extraordinar.

Airborn (Zburatorul), in regia lui Stephen Sommers, regizorul seriei Mumia.

Matt Cruse este steward pe Aurora, un imens aerostat care zboara la sute de metri deasupra oceanului, transportand pasageri bogati dintr-un oras in altul. Este viata pe care Matt si-a dorit-o dintotdeauna. Convins de faptul ca este mai usor decat aerul, isi inchipuie ca pluteste la fel de lesne ca hidriul care propulsa nava. Intr-o noapte, salveaza un calator cu balonul, care-i vorbeste despre minunate creaturi ce plutesc pe cer. Abia dupa ce o cunoaste pe nepoata calatorului, Matt isi da seama de faptul ca aiurelile acestuia ar putea, de fapt, sa reprezinte adevarul si ca straniile creaturi sunt intru totul reale si incredibil de misterioase.

Intr-o aventura fantastica, amintind de Jules Verne si de Robert Louis Stevenson, Kenneth Oppel, autorul trilogiei bestseller Silverwing, creeaza o lume imaginara in care vazduhul este populat de drumeti intercontinentali, de pirati si de fiinte niciodata visate de oamenii ce calatoresc pe cer.

„Zburam catre rasarit, iar eu eram cocotat la cucurigu, in postul de observatie, jucand rolul de ochi ai navei. Plecasem de doua nopti din Sydney, iar pana in acel moment nu avusesem probleme cu vremea. Stateam de veghe, privind spre o claie intunecata de nori nimbus aflata in departare, la nord-vest, insa o lasasem cu mult in urma, iar drumul de intoarcere spre Lionsgate City parea sa fie cat se poate de lin. Ca si cum am fi zburat calare pe un nor...“

Kenneth Oppel este autor al mai multor carti, printre care si trilogia bestseller Silverwing, si castigator al mai multor premii, din care amintim Canadian Library Association Book of the Year for Children. Despre Zburatorul, el scria: „Am fost de multa vreme fascinat de aerostate. Mie imi par miraculoase. O nava de pasageri de lux mai mare decat Titanicul, si totusi mai usoara decat aerul. Au fost cele mai mari obiecte zburatoare din toate timpurile. Dar daca aerostatele nu ar fi fost inventate? In lumea Zburatorului, vehiculele aeriene stapanesc cerurile.“ Nascut in Canada, Kenneth Oppel locuieste in Toronto, impreuna cu sotia, cu fiica si cu fiul sau.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 400
Editura: Corint
Apariția: Mai 2010
Dimensiuni: 15 x 23 cm
Greutatea: 0.6800

Pareri