Zbor Alb

Zbor Alb
25,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Suflarea ta abia adie, -
Precum un vînt frunza mîngîie,
Asemeni ei tremur ușor,
Cuprins de un plăcut fior.-- Mihai Vîlcu

”Poetul Mihai Vîlcu este ultimul (sau printre cei ultimi!) romantici ai unui veac stresant şi alertat. Oferă celor îndrăgostiţi la prezent sau în trecutul, depozitat în memorie, modele fascinante de nostalgie şi pasiune. E de un lirism debordant!

Aminteşte de sentimentul eminescian, auzit în pauza versului graţie sensibilităţii şi harului de a vedea ochii, inima - întreaga fiinţă a iubitei în chipul mereu îndrăgostit al Naturii.

E un poet al iubirii, atât de rar întâlnit azi, când şi declaraţiile se fac telegrafic, şi întâlnirile - la nivel virtual...” -- Claudia Partole, scriitoare

Despre Autor

Mihai Vîlcu născut la 15 iunie 1958, în satul Hîrtop, raionul Cantemir în familia intelectualilor Agafia şi Panait Vîlcu.

A activat în calitate de pedagog, apoi de jurnalist. Dn prezent este director de departament în cadrul Agenţiei Informaţionale de Stat "Moldpres", concomitent deţinînd funcţia de  redactor-şef al publicaţiei periodice ”Pro Farmacia".

Este autorul a cinci plachete de versuri: "Geneza", "Ecliptica", "Ploi cu vise", "Pe o palmă de Univers" şi "Un buchet de poezii—flori ; culese din cîmpii"; textierul volumului de romanţe: "Mereu de tine-mi ! este dor..." în colaborare cu compozitorul Pavel Anton.

"Lucrurile importante" este o primă încercare a autorului de a face o selecţie a "seminţelor" de înţelepciune din întreaga lume, pentru a le prezenta micilor noştri cititori.

Prezenta culegere de versuri de dragoste „Zbor Alb" este o selecţie minuţioasă a celor mai bune poezii ale sale, scrise pe parcursu vieţii, la această veşnică şi inepuizabilă temă. Ele reprezintă cele mаi febrile clipe, trăite şi retrăite de poet în lumea lui spirituală şi, totodată irepetabilă.

Pentru merite deosebite în muncă a fost decorat cu medalia "Meritul Civic".

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 68
Editura: Moldpresa
Apariția: 2012
ISBN: 978-9975-53-076-10
Dimensiuni: 11,2 x 18,5 cm
Greutatea: 0.1320

Pareri