Zahir [Audiobook]

Zahir [Audiobook]
139,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Scriitorul începe s-o caute şi ajunge până în Asia Centrală. Soţia devine pentru el un „Zahir", o entitate de neocolit, care ajunge să-l tulbure până la obsesie şi să-l învăluie treptat în această stare de „posedare" totală, pendulând incert între sfinţenie şi nebunie. Mai mult, „Zahirul" îl smulge din siguranţa lumii sale şi îl mână, pe căi necunoscute, în căutarea unei noi înţelegeri despre esenţa iubirii şi forţa destinului.

Cu Zahir, Paulo Coelho dă încă o dovadă a capacităţii sale de povestitor captivant, dar oferă și o perspectivă proprie asupra rosturilor fiinţei umane într-o lume plină de neprevăzut. 

Carte, audiobook (in lectura lui Florian Pittis) si nu in ultimul rand un pachet format din carte si audiobook vor reprezenta cele trei formate in care se lanseaza noul roman al lui paulo Coelho.

Asculta un fragment!

Despre Autor

Paulo Coehlo, scriitor brazilian, născut la Rio de Janeiro în 1947. Înainte de a deveni unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii şi un veritabil fenomen al culturii de masă, a fost un hippie rebel, apoi autor dramatic, director de teatru, jurnalist, poet.0 În 1986 face pelerinajul la Santiago de Compostela, eveniment care i-a marcat viaţa şi cariera literară.

Cărțile lui Paulo Coehlo s-au vândut în peste 100 de milioane de exemplare. Bestseller-ul Alchimistul a fost cumpărat în peste 65 milioane de exemplare. Editura Humanitas a anunțat în cursul anului 2011 vânzări de peste 1 milion de exemplare ale cărților lui Paulo Coehlo în România.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Numărul de CD-uri: 1
Durata: 1:15
Voce Audiobook: Florian Pittiș
Editura: Humanitas
Apariția: 2005
ISBN: 973-87484-2-9
Dimensiuni: 12,7 x 13,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: