Wolf Hall

Wolf Hall
144,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Anglia, 1520. Henric al VIII-lea doreşte să anuleze căsătoria cu Caterina de Aragon şi să o ia de soţie pe Anne Boleyn. Poporul şi Europa catolică se opun. Un singur om îndrăzneşte să-şi pună în joc viaţa pentru a câştiga bunăvoinţa regelui: Thomas Cromwell, un personaj deopotrivă fermecător şi ticălos, idealist şi oportunist, fin cunoscător al caracterului uman.

Politician desăvârşit, întărit de pierderea familiei, de neclintit în ambiţia sa, Cromwell îşi croieşte cu abilitate drum într-o lume în care „omul este lup pentru om”. Opunându-se parlamentului, politicii de stat şi papalităţii, Cromwell este pregătit să redefinească Anglia conform voinţei lui Henric şi propriilor sale dorinţe. Dar Henric este schimbător: binevoitor într-o zi, gata să ucidă în alta.

Cu un stil inimitabil, Hilary Mantel înfăţişează tabloul unei societăţi în prag de schimbare, în care indivizii luptă cu  propriul destin sau îl acceptă cu pasiune şi curaj. Romanul recreează o perioadă în care succesul oferă puteri nelimitate, dar o singură greşeală aduce moartea.

Cartea a obţinut Premiul Man Booker 2009. 

Video despre Cartie


Recenzii

 „Îndată ce am deschis această carte, am fost fascinat. Am citit-o dintr-o răsuflare. Când am ajuns la ultima pagină, am simţit regretul că povestea s-a terminat. Încă îl mai simt.” - The Times

„O naraţiune terifiantă, scrisă fermecător... Wolf Hall este o adevărată sărbătoare.” – Daily Telegraph

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Wolf Hall: A Novel
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 736
Editura: Litera
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-675-767-9
Dimensiuni: 15 x 21,5 cm
Greutatea: 0.8000

Pareri