Biblioteca Adevărul, Vol. 32. Winnetou vol. I

Biblioteca Adevărul, Vol. 32. Winnetou vol. I

Preț de Listă: 50,00 MDL

Preț: 29,00 MDL

Economisești: 21,00 MDL (42%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

După uciderea tatălui şi a surorii sale de către banditul Santer, Winnetou devine conducătorul tuturor apaşilor inclusiv al triburilor Navajo, câştigăndu-le respectul şi încrederea.

Ulterior, Winnetou intră in conflict cu Old Shatterhand, un american de origine germană, care, după confruntare, îi devine prieten de nedespărţit şi, mai târziu, frate de sânge, înzestraţi cu abilităţi de luptă deosebite, neînfricaţii eroi devin aproape invincibili şi trec prin felurite experienţe care demonstrează totodată şi compasiunea acestora faţă de semeni.

Aventurile celor doi prin Vestul Sălbatic, pretutindeni însoţiţi de caii lor, Fulger şi Vânt, i-au cucerit uşor pe cititori de-a lungul timpului. Puşca lui Winnetou, cu ţeava dublă, şi decorată cu ţinte argintii, a stimulat imaginaţia a milioane de copii şi adolescenţi. Nici nu este de mirare, având în vedere faptul că între 1842 şi 1912 "Winnetou" a fost cartea care s-a vândut în aproape 200 de milioane de exemplare în întreaga lume.

Recenzie

”Cind sunt intrebata ce carte plina de aventura pot recomanda. Nu ezit sa spun ca “Winnetou” de Karl May nu doar te intriga, te tine pe jar, iti da o lectie de viata. Cartea te absoarbe in lumea ei, te face sa retraiesti fiecare moment descris de autor. Pe linga faptul ca m-am delectat in adevaratul sens al cuvintului, am invatat multe din istoria Statelor Unite ale Americii. Trei volume de descriu in detalii viata si caracterul amerindienilor. Prin ce au trecut “fratii albi” cina au construit “calul de foc” si care sunt preoritatile unei vieti de om.” -- Victoria Topciu, http://vikutopciu.wordpress.com/2013/11/25/winnetou-de-karl-may/

Despre Autor

Karl Friedrich May (n. 25 februarie 1842 la Ernstthal, d. 30 martie 1912 la Radebeul) a fost, timp de decenii, unul dintre scriitorii germani cei mai productivi și mai citiți, fiind cunoscut pentru romanele sale de aventuri. Mai cunoscute sunt romanele sale cu povestiri de călătorie din orient sau de pe pe teritoriul SUA și al Mexicului. O mare parte din operele sale au fost ecranizate, sau adaptate pentru piese de teatru. - Wikipedia

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Winnetou
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 473
Editura: Adevărul
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-199-972-2
Dimensiuni: 13 x 21 cm
Greutatea: 0.6200

Pareri