We Play and Learn English Jouer et Apprendre Francais

Aurora Cotorobai

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

 Argument! 

De ce acest caiet de lucru?

Omul este o ființă rațională, predispusă la curiozitate, cunoaștere, cercetare, învățare, descoperire. Toți copiii sunt fascinați de școală înainte de a deveni elevi. Dar pe măsură ce o frecventează în fiecare zi, an de an, interesul și motivația pentru învățătură scad. Ne întrebăm atunci, oare de ce?   Dacă toate lecțiile ar fi diferite, atractive, participative sau interactive, dacă le-ar pune în valoare tuturor elevilor calitățile și nu le-ar evidenția  lacunele și defectele, atunci interesul acestora pentru învățare s-ar schimba. Din acest motiv am realizat acest CAIET BILINGV  de  lucru.

Ce reprezintă culegerea dată?

Lucrarea oferă un set de itemi  ,sub formă de jocuri  și sarcini de lucru, la limba engleză și franceză, cu un grad de originalitate înalt ce i-ar  motiva, captivându-i pe elevi să se includă în  activități de învățare creative. 

Cui i se adresează ?     

Caietul se adresează atât  profesorilor, cât și elevilor  creativi, inventivi, talentați , dornici de a cunoaște  cât mai multe limbi străine.  Poate fi un ghid  pentru oricine dorește să înceapă învățarea celor două limbi. 

Scopul  lucrării:

Lucrarea dată contribuie la facilitarea activității copilului care, lucrând în acest caiet, va descoperi, va crea , va intui, va inventa, va desena, va compune, va cânta. Astfel se va obține un  progres școlar prin metode simple, dar agreabile, lăsându-i copilului impresia nu că învață, ci  se joacă, dobândind  satisfacție  și încredere în forțele proprii.

Concluzie:

Primind suport  educațional adecvat, copiii care  învață mai multe limbi străine de mici,  își  deschid orizonturi  nemărginite  și dezvoltă abilități  diverse. A cunoaȘte  o limbĂ strĂinĂ înseamnĂ a avea  încĂ o fereastrĂ prin care sĂ vezi lumea. 

Mai multe informații

Limba: Engleză
Coperta: Copertă moale
Pagini: 133
Apariția: 2021
ISBN: 9786067441802