Warren Buffett despre Aproape Orice. Biografia de Afaceri a celui mai de Succes Investitor al Lumii

Mai multe poze

Warren Buffett despre Aproape Orice. Biografia de Afaceri a celui mai de Succes Investitor al Lumii
253,00 MDL (63,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Strategiile de investiții ale lui Buffett, care au făcut din el unul dintre cei mai bogați oameni din lume.

La sfârșitul lui 2013, averea sa a fost estimată la 59,1 miliarde de dolari. Este pe locul al patrulea în topul Forbes al miliardarilor lumii. A transformat Berkshire Hathaway, dintr-o fabrică de textile, într-o forță uriașă a Americii corporatiste și a devenit unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri de pe planetă.

Volumul include cele mai bune articole publicate în revista Fortune de și despre Warren Buffett, oracolul din Omaha, ca și unele dintre scrisorile lui anuale către acționarii Berkshire, de fiecare dată examinate atent de cititori în căutarea revelațiilor sale despre ce a mai făcut pe piețele de valori mobiliare.

Veți afla, citindu-l, care este principala strategie de afaceri a lui Buffett – căutarea de societăți subevaluate, în care să investească masiv; ce părere are despre instrumentele financiare derivate – „arme financiare de distrugere în masă“; detalii despre strânsa prietenie cu Bill Gates, și despre activitatea lor filantropică; amănunte din culisele vieții sale; cât din averea sa le va lăsa copiilor – „suficienți bani astfel încât să simtă că pot face orice, dar nu atât de mult încât să poată să nu facă nimic“.

O vedere unică asupra celei mai fascinante povești de succes americane a vremurilor noastre.

  

Despre Autor


 

Carol J. Loomis este redactor-colaborator la revista Fortune, unde lucreaza din 1954. Din 1966, este expertul revistei în ce-l privește pe Warren Buffett, iar din 1977 este redactorul scrisorii lui anuale către acționarii Berkshire Hathaway.

Printre numeroasele premii pe care le-a primit se numără Premiul „Gerald Loeb” pentru jurnalism de afaceri și primul premiu „Henry Luce” acordat de Time Inc.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Litera
Apariția: Decembrie 2014
ISBN: 978-606-686-474-9
Dimensiuni: 14 x 20 cm
Greutatea: 0.6000

Pareri