Wall Street. Istoria crahului din 1929

Wall Street. Istoria crahului din 1929
192,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

„Crahul din 1929 de pe Wall Street este cu siguranţă cea mai mare catastrofă financiară din toate timpurile. Încă mai suportăm şi astăzi consecinţele ei. Puţine evenimente sociale, cu excepţia războaielor, au produs atâtea suferinţe. Şi  persistă teama că aşa ceva s-ar putea repeta.

Poate că singura protecţie eficientă împotriva acestui gen de pericol constă în a înţelege nu doar de ce s-a întâmplat, ci şi care era situaţia atunci când s-a întâmplat.”

Carte-documentar de referinţă pentru crahul din 1929, Wall Street derulează în chip magistral povestea terifiantă şi pasionantă a celei mai mari crize financiare din toate timpurile. Au fost necesare arhive monumentale şi nu mai puţin de 400 de convorbiri cu actorii şi martorii acestei drame pentru a reconstitui această pagină unică de istorie.

Despre Autori

Gordon Thomas este autorul a peste patruzeci de cărţi traduse în lumea întreagă, specialist al informaţiei, cu volume best-seller precum Histoire secrète du Mossad, Mossad – Les nouveaux défis şi Les armes secrètes de la CIA, publicate la editura Nouveau Monde.

Max Morgan–Witts este producător, realizator şi autor englez de origine canadiană. A scris împreună cu Gordon Thomas mai multe cărţi, printre care Les Dernières Heures de Guernica, publicată la editura Nouveau Monde.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Day the Bubble Burst: A Social History of the Wall Street Crash of 1929
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 533
Editura: Litera
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-600-007-9
Dimensiuni: 14 x 20 cm
Greutatea: 0.6000

Pareri