Walkiriile. Ediția 2012

Walkiriile. Ediția 2012
119,00 MDL (29,52 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Walkiriile gravitează în jurul unui om care vrea să-şi schimbe viaţa şi să-şi împlinească un vis: va merge în deşertul Mojave, unde speră să-şi întâlnească îngerul călăuzitor, reuşind astfel să se cunoască pe sine şi să înţeleagă lumea. De la Maestrul lui spiritual, J., Paulo ştie că deşertul nu este un loc pustiu, ci ascunde şansa unor întâlniri neaşteptate.

Acolo, departe de vâltoarea vieţii de zi cu zi, se află un tânăr Maestru al Tradiţiei şi un grup de femei războinice, Walkiriile, care cutreieră călare deşertul. Iar ele îl vor ajuta pe Paulo să-şi împlinească visul. Paulo şi femeia iubită, Chris, străbat întinderile de nisip, într-un periplu ce se va dovedi, mai presus de toate, o călătorie interioară care le va pune la încercare sentimentele şi credinţa, dar îi va călăuzi spre adevărata Dragoste şi Cunoaştere.

Curiozitate

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama citează din Walkiriile, într-un discurs ţinut la Rio de Janeiro, în martie 2011: It's why we believe in the words of Paulo Coelho, one of your most famous writers: „With the strength of our love and our will, we can change our destiny, as well as the destiny of many others“. („Iată de ce credem în cuvintele lui Paulo Coelho, unul dintre cei mai faimoşi scriitori: «Cu forţa dragostei noastre, a voinţei, ne putem schimba destinul, pe al nostru şi pe al multor altora».“)

Despre Autor

Paulo Coehlo, scriitor brazilian, născut la Rio de Janeiro în 1947. Înainte de a deveni unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii şi un veritabil fenomen al culturii de masă, a fost un hippie rebel, apoi autor dramatic, director de teatru, jurnalist, poet. În 1986 face pelerinajul la Santiago de Compostela, eveniment care i-a marcat viaţa şi cariera literară.

Cărțile lui Paulo Coehlo s-au vândut în peste 100 de milioane de exemplare. Bestseller-ul Alchimistul a fost cumpărat în peste 65 milioane de exemplare. Editura Humanitas a anunțat în cursul anului 2011 vânzări de peste 1 milion de exemplare ale cărților lui Paulo Coehlo în România.

Detaliile Produsului

Titlu Original: As Valkírias
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 204
Editura: Humanitas
Apariția: 2012
ISBN: 978-973-689-477-0
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2720

Pareri