Vremea Morții. Vol. 8 din Saga Familiei Courtney

Vremea Morții. Vol. 8 din Saga Familiei Courtney
190,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Pe fundalul maiestuos al peisajelor africane, "Vremea morţii" relatează o poveste a curajului şi prieteniei, a emoţiei şi a vânătorii, a sălbăticiei războiului şi a puterii dragostei. Doi bărbaţi şi o femeie pornesc la vânătoare în arşiţa neîndurătoare a savanei Africii. Însă în loc de un safari organizat, luxos şi sigur, se trezesc azvârliţi în vâltoarea sălbatică a unui război civil. Pentru Sean Courtney, veteran de război de guerilă şi vânător profesionist, acestă vreme de război devine vremea unei iubiri neaşteptat de adânci şi pătimaşe.

Pentru frumoasa Claudia Monterro e vremea unui test şocant de dur, într-o lume în care valorile civilizaţiei în care îşi are originile nu contează deloc. Iar pentru Riccardo, tatăl ei, un multimilionar obişnuit să facă lumea întreagă să se supună oricărui capriciu de-al său, e vremea să înfrunte o obsesie periculoasă.

Despre Autor

Wilbur Smith s-a născut în Africa Centralã în 1933. A fost educat la Michaelhouse şi Rhodes University. A devenit scriitor profesionist în 1964, după succesul înregistrat la publicarea romanului Festinul leilor, şi de atunci a scris peste treizeci de romane, toate având o documentare meticuloasă din numeroasele sale expediţii în toate lumea.

Este proprietarul unei ferme şi a unei rezervaţii de vânătoare şi a demonstrat mereu o intensă preocupare pentru oamenii şi fauna sălbaticã a continentului său natal, interes viguros reflectat şi în romanele sale.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 634
Editura: Rao
Apariția: Septembrie 2011
ISBN: 9786066090087
Dimensiuni: 11 x 18 cm
Greutatea: 0.6000

Pareri