Vrei să Devii Părinte de Succes? Ghid Informativ pentru Părinții care au Copii de Vârsta 6-12 Ani

Vrei să Devii Părinte de Succes? Ghid Informativ pentru Părinții care au Copii de Vârsta 6-12 Ani
50,00 MDL (12,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Prin intermediul acestei cărţi vreau să susţin părinţii, care doresc să cunoască mai mult despre particularităţile individuale ale propriului copil, informaţii ce i-ar ajuta în realizarea cu succes al celui mai frumos proiect din viaţa lor — creşterea şi educarea copilului.

Am certitudinea că informaţiile oferite le-ar îmbunătăţi mult rezultatele în realizarea acestei sarcini primordiale; vor găsi destule argumente şi sfaturi ce se referă la colaborarea lor cu şcoala, vor conştientiza mai profund ideea că a fi părinte nu înseamnă doar a da viaţă unei fiinţe, ci a-ţi asuma anumite responsabilităţi şi obligaţii faţă de ea.

Părinţii vor însuşi anumite metodele de învăţare şi educare, căi eficiente prin care şi-ar ajuta copilul să se dezvolte cât mai armonios, pentru ca acesta să devină om înzestrat cu înalte calităţi morale.

Volumul include diverse subiecte, abordând teme ce ţin mai mult de perioada micii şcolarizări, dar relrvând şi anumite date, informaţii de ordin general. M-am axat pe ideea că societatea are nevoie de părinţi pregătiţi din punct de vedere moral, educaţi, instruiţi şi informaţi, deoarece prima treaptă a şcolirii este una dificilă atât pentru copii cât şi pentru cei vârstnici. Doar având cunoştinţe vaste despre vârsta în care se află copilul, părintele poate să-1 ajute cu adevărat.

In baza materialelor expuse părinţii îşi pot forma o viziune nouă despre idealul de familie. Ei trebuie să înţeleagă că anume familia este nucleul pe care se ţine un stat şi de ea depinde nu numai viitorul personal, dar şi cel al ţării. Şi la acest capitol veţi găsi un şir de informaţii utile despre famile şi atitudinea ce trebuie s-o aveţi în comunicarea cu copilul dumneavoastră.

încercaţi să citiţi şi să meditaţi asupra celor scrise, pentru ca informaţiile acumulate din această carte să vă fie de real folos. Mai ales dacă vreţi să deveniţi un părinte de succes. -- Maria Caras-Cumpenic

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 148
Editura: Pontos
Apariția: 2013
ISBN: 978-9975-51-216-9
Dimensiuni: 16,9 x 24 cm
Greutatea: 0.2920

Pareri