Vreau să Fiu V.I.P.

Mai multe poze

Vreau să Fiu V.I.P.
245,00 MDL (61,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Lauren Weisberger este autoarea romanului Diavolul se imbraca de la Prada, carte care sta la baza filmului omonim ce va rula in Romania din septembrie a.c., in regia lui David Frankel, cu Meryl Streep si Anne Hathaway in rolurile principale.

O poveste irezistibila despre ce se intimpla cind o fata obisnuita se trezeste in lumea chic a New York-ului, cu fabuloasele sale petreceri, cluburi exclusiviste si staruri.
O lume fascinanta si stralucitoare care a facut deliciul a milioane de cititori se regaseste si in acest roman, a carui eroina, comparabila cu indragita Bridget Jones, renunta la slujba ei plicticoasa de functionara intr-o banca oarecare pentru a se angaja la o celebra firma de relatii publice. Dar viata petrecuta permanent in lumina reflectoarelor, in compania celebritatilor momentului, are si ea un pret – va fi oare Bette dispusa sa-l plateasca?

Despre Autor

Lauren Weisberger s-a nascut in 1977 in Scranton, Pennsylvania. A absolvit cursurile prestigioasei Cornell University si, dupa o perioada de calatorii in Asia si Europa, s-a stabilit in Manhattan, angajindu-se ca asistent editorial la faimoasa revista Vogue. In mai putin de un an renunta la aceasta slujba, incepe sa lucreze pentru revista americana Departures si, in acelasi timp, urmeaza cursuri de Creative Writing, apucindu-se serios de scris, printre altele despre experientele din perioada petrecuta la Vogue, dezvoltind o viziune critica si plina de umor asupra materialismului si obsesiilor din lumea modei.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 528
Editura: Polirom
Apariția: 2006
ISBN: 973-46-0265-9
Dimensiuni: 10,6 x 18 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri