Darul.Vrăjitor și Vrăjitoare. Vol. 2

Darul.Vrăjitor și Vrăjitoare. Vol. 2
195,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

- Serie tradusa in 19 tari

- Bestseller New York Times

- Bestseller USA Today

- Bestseller Publishers Weekly
    
James Patterson, este unul dintre cei mai indragiti romancieri americani, cu peste 260 de milioane de exemplare vandute in 40 de limbi

ASCULTATI-MA! NU MAI AVEM PREA MULT TIMP...

Ei o numesc pe sora mea vrajitoare, iar pe mine vrajitor. Suntem considerati criminali, asa-zisii vostri dusmani, si suntem cautati. Dar trebuie sa ma credeti cand va spun ca acestea sunt cele mai cumplite vremuri si ca vremurile cele mai bune nu au ramas decat o amintire indepartata.

Imaginati-va ca toate lucrurile pe care le-ati iubit cel mai mult - si pe care probabil le-ati considerat absolut normale - sunt acum interzise. Cartile voastre, muzica, filmele, arta... totul va este rapit. Pus pe foc. Asta e viata sub dominatia Noului Ordin. Acum, cu fiecare rasuflare din piept, trebuie sa luptam pentru orice libertate care ne-a mai ramas. Chiar si imaginatia ne este in pericol.

Dar daca va numarati printre putinii care au scapat din ghearele Noului Ordin, trebuie sa ne ascultati povestea. Pentru ca atunci cand noi nu vom mai fi, sa mai ramana cineva care sa raspandeasca adevarul. Cineva care sa poarte lupta cea dreapta.

Si iata povestea noastra...

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 352
Editura: Leda
Apariția: 2012
ISBN: 978-973-102-550-6
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri