Biblioteca Adevărul, Vol. 44. Vraciul. Profesorul Wilczur vol. II

Tadeusz Dolega Mostowicz

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

Descrierea Cărții

Din păcate, meseria pe care o practică îi răpeşte o foarte mare parte din timpul pe care l-ar putea petrece cu familia, căreia îi este totuşi foarte devotat şi pe care o iubeşte tot la fel de mult pe cât iubeşte medicina. într-una din zile, după o intervenţie chirurgicală foarte complicată, profesorul Wilczur ajunge acasă încărcat cu cadouri pentru soţia şi fiica sa, însă descoperă că acestea îl părăsiseră.

Cuprins de disperare, începe să le caute peste tot în jur şi, negăsindu-le, intră într-un bar unde se cufundă în băutură şi unde este bătut şi tâlhărit. A doua zi se trezeşte fără memorie şi fără acte. Incapabil să-şi amintească vreun amănunt legat de viaţa sa de până atunci, profesorul începe o viaţă nouă, muncind pe unde apucă. Ulterior, descoperă că poate salva vieţi pe căi medicale, neexplicându-şi de unde ştia ce trebuie să facă în acest sens. Mai târziu, viaţa îl aduce faţă în faţă cu fiica de care fusese despărţit fără voie, dar pe care nu o va recunoaşte cu uşurinţă.

Despre Autor

Tadeusz Dolega-Mostowicz (10 august 1898 – 10 septembrie 1939) a fost un jurnalist și scriitor polonez, cunoscut îndeobște pentru dilogia sa Vraciul (poloneză Znachor); si Profesorul Wilczur (poloneză Profesor Wilczur). Aprecierea prozei lui Tadeusz Dolega-Mostowicz se datorează talentului scriitorului polonez de a fi știut să construiască romanele, a cărei acțiune curge vioi, este "ruptă de viață", pasionată, bogat pigmentată cu elemente sentimentale și de moravuri. - Wikipedia

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 352
Apariția: 2009
Coperta: Copertă tare
Dimensiuni: 13 x 21 cm
ISBN: 978-606-539-040-9