Vorbește ca la TED. Cele 9 secrete ale vorbitului în public ale celor mai strălucite minți ale lumii

Vorbește ca la TED. Cele 9 secrete ale vorbitului în public ale celor mai strălucite minți ale lumii
194,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 1 persoane au cumpărat acest produs.

Descriere

Vorbeste ca la TED / Talk Like TED de Carmine Gallo este o carte pe care o vei citi cu acelasi entuziasm, si daca prin natura meseriei pe care o practici esti nevoit sa sustii prezentari si sa vorbesti adesea in public, si daca esti pur simplu curios cum ajung discursurile de la conferintele TED ((Tehnologie, Educatie, Design) sa stranga milioane de vizualizari. Cartea te va convinge ca lumea este inca flamanda de idei extraordinare prezentate intr-un mod atractiv si te va invata sa fii pregatit pentru situatiile in care ti se vor cere idei magnifice, prezentate uluitor

Carmine Gallo, autorul lucrarii de fata, dar si al bestsellerului The Presentation Secrets of Steve Jobs (Secretele prezentarii in opinia lui Steve Jobs), este consilierul in comunicare al celor mai admirate branduri din lume. Fost reporter principal de stiri si corespondent pentru CNN si CBS, Gallo este un orator de referinta, care a lucrat cu directori executivi de la Intel, Cisco, Chevron, Hewlett-Packard, Coca-Cola, Pfizer, etc. si care semneaza editorialul "My Communications Couch" ("Consilierul meu in comunicare") de pe Forbes.com.

"Daca ai fost invitat sa sustii o prezentare la TED, atunci aceasta carte este Biblia ta. Daca nu ai fost invitat sa sustii o prezentare la TED si nu ai nicio intentie sa faci asa ceva, aceasta carte este, totusi, printre cele mai valoroase pe care le vei citi vreodata, pentru ca, te va invata cum sa te vinzi pe tine si ideile tale mai convingator decat ti-ai imaginat vreodata."

Pornind de la premisa ca ideile sunt moneda secolului 21, dar ca o idee buna trebuie sa fie comunicata cu pricepere pentru a da roade, Carmine Gallo se angajeaza sa-ti fie mentor pe calea de a deveni un vorbitor in public mai bun. Si nu trebuie neaparat sa te pregatesti pentru conferintele TED ca sa ai nevoie de abilitati mai bune de a vorbi in public. Potrivit lui Gallo, nu poti fi un bun antreprenor fara a stapani pe deplin arta vorbitului in public, fara a fi capabil sa intelegi stiinta si arta de a convinge.

In timpul documentarii pentru Talk Like TED, Gallo a studiat si analizat mai bine de 500 de prezentari TED (adica, peste 150 de ore) a discutat personal cu vorbitori de succes de la TED, dar si cu psihologi si specialisti in comunicare, incercand sa descifreze care sunt secretele celor mai valoroase discursuri. Dincolo de niste observatii generale, precum faptul ca, pentru a sustine un discurs captivant trebuie sa fii interesant, distractiv si capabil sa inspiri, Gallo a ajuns la concluzia ca toti vorbitorii de la TED au in comun aceleasi noua secrete pe care ni le dezvaluie in cartea de fata.

Aflam totodata o scurta istorie a conferintelor TED dar si impactul uimitor pe care acestea au ajuns sa il aiba astazi, gratie internetului.

Exemplele relevante de discursuri care au captivat publicul si au schimbat intrucatva lumea prin mesajele lor, abunda, si sunt cum nu se poate mai convingatoare.

"Vorbeste ca la TED exploreaza stiinta comunicarii mai profund decat aproape orice alta carte aflata astazi pe piata. Iti prezinta barbati si femei - oameni de stiinta, scriitori, educatori, ecologisti si lideri renumiti care pregatesc si sustin discursul vietii lor. Fiecare dintre cele peste 1.500 de prezentari care sunt disponibile gratuit pe site-ul TED te poate invata ceva despre vorbitul in public."

Iata mai jos care sunt "ingredientele" de baza ale unui discurs de succes, in opinia lui Carmine Gallo:

Orice discurs trebuie sa fie: emotional, nou, memorabil!

Talk Like TED este structurata in trei parti, fiecare dintre ele vorbind despre cate o componenta obligatorie pe care trebuie sa o contina orice discurs:
- Aspectul emotional - impresioneaza;
- Aspectul noutatii - te invata ceva nou;
- Aspectul memorabil - prezinta un continut pe care nu il vei uita niciodata.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 336
BRAND: Litera
Apariția: 2019
ISBN: 9786069134153
Dimensiuni: 20 x 13 cm

Pareri