Vorbe Dulci

Mai multe poze

Vorbe Dulci
97,00 MDL (24,37 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Când agentul special Grayson Kincaid de la FBI o întâlnește pentru prima dată pe Olivia MacKenzie, este mai impresionat decât vrea să recunoască. Tânăra avocată frumoasă și dură lucrează pentru Fisc și se află pe urmele unei scheme piramidale foarte elaborate, pusă la cale chiar de tatăl ei. Nimerește însă în mijlocul unei operațiuni FBI sub acoperire și, fără să vrea, o distruge complet.

În plus, investigația sa îi deranjează pe mulți, așa că devine ea însăși o țintă vie, sortită a fi eliminată. Deși obișnuită cu situațiile-limită, Olivia este destul de inteligentă ca să știe când trebuie să ceară ajutor. Mai ales când ajutorul este înalt, brunet și foarte sexy... Împreună, Grayson și Olivia luptă împotriva corupției, dar și împotriva atracției irezistibile pe care o simt unul față de celălalt. O luptă pe care amândoi o vor pierde.

„O intrigă excelentă, personaje puternice și pasiune explozivă.“-- Publishers Weekly

Despre Autor

Julie Garwood este una dintre cele mai apreciate autoare de romantic suspense, ale cărei cărți au fost publicate în 32 de limbi și tipărite în 36 de milioane de exemplare. Multe dintre romanele ei au ajuns pe primul loc în topul New York Times.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 336
Editura: Litera
Apariția: Mai 2014
ISBN: 978-606-686-708-5
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3600

Pareri