Voinţa şi Norocul

Voinţa şi Norocul
141,00 MDL (31,61 RON)

Disponibilitate: În Stoc

Doar 1 exemplar disponibil

sau

Descriere

Pe o plaja a Pacificului, capul retezat al lui Iosua Nadal spune povestea prieteniei cu un personaj misterios numit Ierihon; relatia lor incepe in adolescenta si scopul lor comun este acela de a nu apartine „marii mase“, gri, anonime. Ambii isi doresc cu disperare sa fie „altfel“, unul insa isi propune sa obtina acest lucru fara sa faca rau nimanui, iar celalalt decide ca nu se va da in laturi de la nimic pentru a-si atinge scopul.

Tot ce povesteste capul retezat al lui Iosua Nadal se petrece in Ciudad de Mexico, firele vazute si nevazute ale puterii conduc spre aceasta metropola, care devine un personaj de sine statator al cartii, un fel de geniu rau, devorator, care atrage si care ii transforma in victime sigure pe toti cei ce raspund chemarii lui, un oras care se hraneste cu coruptie, cu imoralitate, cu violenta si cu saracie.

Iosua si Ierihon repeta infruntarea arhetipala dintre Cain si Abel, intr-o lume in care granita dintre bine si rau este mai degraba o iluzie. Fuentes pune sub lupa toate fortele care se infrunta in societatea mexicana contemporana, cu convingerea ca in Mexic nu exista tragedie, ci totul se transforma in telenovela.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 432
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2011
ISBN: 9786065882126
Dimensiuni: 12,8 x 20,7 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri