Vitamine și Minerale pentru Sănătate și Longevitate. Antioxidanții

Vitamine și Minerale pentru Sănătate și Longevitate. Antioxidanții
144,00 MDL (36,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Organismul nostru produce o serie de substante indispensabile bunei lui functionari. Dintre acestea, cele mai importante sint antioxidantii si radicalii liberi.

Ce anume sint si ce rol joaca in mentinerea sanatatii sau in aparitia bolilor? De ce trebuie sa luam suplimente de antioxidanti, vitamine si minerale? Care este doza zilnica recomandata? Ce alimente contin acesti compusi esentiali pentru sanatate?

Cartea raspunde la toate aceste intrebari, realizind o sinteza bine documentata, clara si precisa a celor mai recente lucrari stiintifice despre antioxidanti si despre rolul pe care ei il joaca in prevenirea imbatrinirii si a unor boli grave (diabet, cancer, maladiile Parkinson si Alzheimer, afectiunile cardiovasculare etc.).

Cuprins: Antioxidantii si sistemul imunitar • Imbatrinirea si radicalii liberi • Importanta alimentatiei • Dozele de vitamine recomandate • O sinteza: antioxidanti si alimente

Despre Autor

Frederic Le Cren a obtinut masteratul in stiintele sanatatii la Universitatile Paris V si Paris X. In prezent preda un curs de fiziologie functionala a imbatrinirii la Universite du Quebec din Montreal.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 264
Editura: Polirom
Apariția: 2006
ISBN: 973-46-0283-7
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri