Vis în Alb (Cvartetul Mireselor, Vol. 1)

Vis în Alb (Cvartetul Mireselor, Vol. 1)
79,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Parker, Emma, Laurel și Mac sunt prietene din copilărie. După ani întregi în care au improvizat nunți magnifice în curtea din spatele casei, ele lucrează în propria lor companie specializată în organizarea de nunți din Connecticut.

În primul roman al seriei Cvartetul mireselor, Nora Roberts aduce în prim-plan povestea lui Mackensie Elliot. Deși implicată într-o afacere care presupune o dragoste ca-n povești, Mac nu are deloc încredere în conceptul „au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, părinții ei fiind dovada vie că dragostea nu durează la nesfârșit.

Întâlnirea cu un profesor de engleză fidel și mult prea previzibil, cu ochelari și pantaloni de tweed și cu un ciudat simț al umorului, îi va schimba viața exact când se așteaptă mai puțin. Cu ajutorul celor trei prietene ale sale, Mac va învăța cum să își creeze propriile momente de fericire.

 Nora Roberts, unul dintre cei mai bine vânduți autori în topul New York Times, ne oferă o poveste despre dragoste, prietenie și familie și despre acele momente unice care transformă o fotografie drăguță într-o operă de artă. Povestea celor patru prietene continuă în Parfumul iubirii, a doua carte din Cvartetul mireselor.

Video despre Carte


Despre Autoare

Nora Roberts s-a născut la 10 octombrie 1950 în Silver Spring, Maryland, SUA. Este autoarea a peste 200 de nuvele, vândute în peste 400 milioane de exemplare. Multe dintre cărțile sale s-au aflat în lista de bestseller-uri New York Times pe parcursul mai multor săptămâni.

www.noraroberts.com

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Vision in White (The Bride Quartet, Book 1)
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 336
Editura: Lira
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-271-4
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.2100

Pareri

Părerile Clienților 3 item(s)

Momente
Pe parcursul cititului poti gasi si 2 momente fierbinti si incitante a unui cuplu indragostit Parerea lui Alina / (Plasată la data 03.05.2012)
Interesant
E o istorie usoara, fara momente de violenta, ceea ce face sa te relaxezi cind o citesti. Cind o lecturezi, iti imaginezi de parca urmaresti un film romantic american! Parerea lui Alina / (Plasată la data 03.05.2012)
o carte care a meritat titlul de bestseller !!!
Buna, citeva minute am finisat o lectura minunata, usoara, relaxanta... Vis in alb este o descriere frumoasa despre cum un barbat care intra ii viata unei femei ii coloreaza universul !!! Parerea lui Dragalina / (Plasată la data 09.03.2012)