Vindecarea tuturor formelor de cancer (LIVRARE: 15 ZILE)

Hulda Regehr Clark

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

Vindecarea tuturor formelor de cancer - Hulda Regehr Clark

 

 

Acum cancerul poate fi VINDECAT, nu doar tratat. Nu suntem obisnuiti sa ne gandim la cure pentru cancer. Remisiunea este singura posibilitate pe care o luam in calcul. Insa, in aceasta carte nu este vorba despre remisiune, ci despre o cura. Acest lucru este posibil deoarece in 1990 am descoperit adevarata cauza a cancerului si anume, un parazit a carui prezenta a fost dovedita in fiecare caz de
cancer, indiferent de tipul acestuia.

Prin urmare, cancerul pulmonar nu are legatura cu fumatul, cancerul de colon nu este rezultatul unei diete sarace in fibre, cancerul la san nu este produs de alimentatia bogata in grasimi, retinoblastomul nu este cauzat de o gena rara, iar cancerul pancreatic nu este determinat de consumul de alcool. Desi acestia sunt cu totii factori favorizanti, ei nu reprezinta cauza.

Odata ce adevarata cauza a fost descoperita, cura a devenit evidenta. Dar oare era eficienta? Inainte de a publica ceea ce am descoperit, am stabilit un numar de 100 de cazuri de cancer ce urmau a fi vindecate. Telul a fost atins in decembrie 1992. escoperirea cauzei cancerului si cura tuturor formelor de cancer a trecut proba timpului si iat-o aici!

Dati-mi trei saptamani si oncologul dumneavoastra va renunta la operatie! Invatati cum sa identificati si sa indepartati cauza cancerului de care suferiti, restul va face corpul dumneavoastra. Nu veti fi in contradictie cu niciun tratament clinic. Cititi cum s-au vindecat alte peste 100 de persoane de tot felul de forme de cancer. Si dumneavoastra puteti face asta! Nu conteaza ce forma de cancer aveti si nici pronosticul! Urmati instructiunile pas cu pas ale acestei noi si surprinzatoare teorii pe care se bazeaza tratamentul.

S-ar putea sa nu aveti timp…

… sa cititi mai intai toata cartea, daca aveti cancer si sunteti programat pentru interventie chirurgicala, chimioterapie sau radioterapie. Puteti trece peste primele pagini, care descriu modul in care dezvoltarea cancerului este declansata de un parazit si de un solvent. Mergeti direct la instructiunile referitoare la eliminarea parazitului cu ajutorul plantelor (reteta pentru vindecarea cancerului, pagina 34) sau al electricitatii (distrugerea parazitilor, pagina 43). Cel mai bine este sa utilizati reteta cu plante impreuna cu metoda de distrugere a parazitilor cu ajutorul electricitatii. Este nevoie doar de cateva zile pentru a va vindeca, indiferent de tipul de cancer pe care il aveti. Nu conteaza cat de avansat este cancerul – il puteti stopa imediat.

          Imediat ce ati stopat cancerul, puteti sa va concentrati pe insanatosire (Partea a doua). Cititi istoricul cazurilor prezentate, pentru a vedea cat de usor este sa stopati chiar si cancerele aflate in faza terminala (Partea a treia). Invatati din aceste cazuri cum sa evitati greselile.

          Oare aceasta inseamna ca puteti anula data interventiei chirurgicale, a tratamentului cu radiatii sau a chimioterapiei? Da, dupa ce va veti fi vindecat de cancer cu aceasta reteta, el nu va mai reaparea. Acesta nu este un tratament pentru cancer. Este o metoda de vindecare! Dar, daca nu doriti sa-l suparati pe medic, puteti sa urmati si sfaturile sale. Aveti grija, totusi, ca prin interventia chirurgicala sa nu pierdeti parti anatomice vitale, caci s-ar putea sa mai aveti nevoie de ele mai tarziu, cand veti fi sanatosi!

           Amintiti-va ca oncologii sunt persoane amabile, sensibile si pline de compasiune. Ei va doresc doar binele. Dar nu au cum sa cunoasca adevarata cauza si secretul vindecarii cancerului, pentru ca acestea nu au fost publicate pentru ei. Am hotarat sa le public mai intai pentru dumneavoastra, astfel incat, sa le puteti folosi cat mai repede.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 656
Apariția: 2008
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 12.5 x 20 cm