Vindecarea traumelor provocate de părinți imaturi

Vindecarea traumelor provocate de părinți imaturi
245,00 MDL

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare prin Curier
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Librăriile Bestseller din or. Chișinău:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă GEMENI et. 1 bd. Ștefan cel Mare 136 068-455-811 Stoc limitat
Vezi pe hartă TORO CENTER et 1 str. Pantelimon Halippa 6 069-824-124 Stoc limitat
Vezi pe hartă CENTRU str. Pușkin 35 068-799-033 Stoc limitat
Vezi pe hartă BUIUCANI str. Nicolae Costin 56 (inters. str. Liviu Deleanu) 068-521-201 Stoc limitat
Vezi pe hartă BOTANICA Jumbo et 1 bd. Decebal 23/1 060-211-443 Stoc limitat
Vezi pe hartă CIOCANA bd. Mircea cel Bătrân 32 069-930-499 Stoc limitat
Vezi pe hartă TELECENTRU str. Drumul Viilor 36/1 069-003-400 Stoc limitat

Librăria Bestseller din or. Cricova:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă str. Chișinăului 80 068-422-447 Stoc limitat

Librăria Bestseller din or. Ialoveni:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă str. Alexandru cel Bun 30 nr.2 (lângă Linella și Brodețchi) 060-888-964 Stoc limitat

Descriere

Acest ghid, scris de autoarea cartii Copiii adulti ai parintilor imaturi emotional, va ofera instrumente de mare forta care va ajuta sa va reveniti si sa va eliberati de controlul constrangator al parintilor IE si al altor persoane IE. Veti invata modalitati practice de a trasa granite, de a va valida sentimentele si de a dobandi autonomie emotionala in toate relatiile voastre.

Daca sunteti pregatiti sa nu va mai supuneti comportamentelor imature si vatamatoare si sa depasiti fricile de judecata si de pedeapsa insuflate de un parinte IE, aceasta carte va va ajuta sa gasiti libertatea de a va trai in sfarsit viata in felul vostru.

Folosind studii de caz, exercitii interactive si o «Declaratie a drepturilor» comprehensiva, Gibson le da celor care au fost crescuti de parinti imaturi emotional puterea de a-si revendica in totalitate eul autentic.” (Kenneth A. Siegel, Ph.D., psiholog clinician cu peste 40 de ani de experienta)

V-ati dat voie sa deveniti un adult capabil de autoafirmare? Daca nu va considerati valorosi, nu veti prelua conducerea atunci cand e necesar. Daca nu va considerati interesanti, cum va veti promova si cum veti avea relatii apropiate si satisfacatoare cu ceilalti? Daca nu va autoprotejati, cum va puteti simti in siguranta cu cineva?”

„Aveti dreptul sa va ganditi la propriile voastre nevoi. Contrar asteptarilor de tip imatur emotional, rostul vostru in viata nu e acela de a face pe altcineva sa se simta mai puternic decat e de fapt. O persoana nu poate pretinde ca e mai importanta decat toti ceilalti pentru simplul motiv ca asa simte. Voi si persoanele imature emotional sunteti egali din punct de vedere existential; nimeni nu e mai important decat toti ceilalti. Nu sunteti nici bunul acelei persoane imature emotional, nici servitorul ei.” (Lindsay C. Gibson, PsyD)

Lindsay C. Gibson, doctor in psihologie, este psiholog clinician, psihoterapeut specializat in terapia individuala cu copiii-adulti ai parintilor imaturi emotional. Este si autoarea cartii Who You Were Meant To Be si realizeaza o rubrica lunara pe teme de dezvoltare personala in Tidewater Women Magazine. In trecut, a fost asistent universitar la Universitatea de Psihologie a Colegiului William and Mary si la Universitatea Old Dominion. Lindsay C. Gibson traieste si practica psihoterapia in Virginia Beach, statul american Virginia.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Brand: Vidia
Apariția: 2023
ISBN: 978-973-111-976-2
Dimensiuni: 13 x 20 cm

Pareri