Vindecarea celor 5 răni: Trădare, Umilire, Abandon, Nedreptate, Respingere

Vindecarea celor 5 răni: Trădare, Umilire, Abandon, Nedreptate, Respingere
130,00 MDL (32,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Iată atât de aşteptata continuare a cărţii de succes Cele 5 răni care ne împiedică să fim noi înşine a autoarei Lise Bourbeau.

Apărută în anul 2000, cartea despre cele cinci răni nu a încetat să bată recorduri de vânzări în toate cele 16 limbi în care a fost tradusă. Prin exemple variate, autoarea împărtăşeşte în această lucrare numeroasele sale descoperiri profesionale şi experienţele personale care vor ghida cititorii să-şi găsească propriile mijloace concrete pentru vindecarea suferinţelor lor.

Veţi învăţa să recunoaşteţi mecanismele rănilor şi să depistaţi când sunt activate. Conştientizarea făcută în multele situaţii în care ego-ul vă dirijează gândurile, cuvintele şi acţiunile, este o condiţie indispensabilă a vindecării. Punând în practică sfaturile sugerate, veţi vedea cum rănile voastre se micşorează şi veţi deveni, puţin câte puţin, stăpânul vieţii voastre.

Asta vă permite să vă manifestaţi nevoile esenţiale ale sufletului vostru şi să atingeţi pacea interioară.

 
Despre Autor

 

Lise Bourbeau si-a început specializarea în metafizica în urma cu 20 de ani. În timpul stagiilor conduse de ea a lucrat direct, începând din 1982, cu mai mult de 15.000 de persoane. 

A ajutat un mare numar de participanti la cursurile ei sa gaseasca adevaratele cauze ale afectiunilor si ale bolilor de care sufereau. În acelasi timp, a avut ocazia sa verifice fundamentele teoretice ale cercetarilor sale, observând numarul mare de însanatosiri produse. 

Autoarea are convingerea ca orice problema de ordin fizic nu reprezinta decât efectul unei probleme inconstiente manifestate pe plan emotional si mental. Astfel, fizicul ne avertizeza pentru a reveni pe o cale a armoniei si a iubirii. 

Metafizica, care are capacitatea de a ajunge dincolo de nivelul fizic, nu are pretentia de a înlocui tratamentele medicale. Din contra, este necesara ca o varianta complementara, deoarece tratamentul fizic reprezinta doar o solutie temporara.

Este autoarea a 15 carti, printre care se numara best-seller-ul „Ascultă-ţi corpul, prietenul tău cel mai bun de pe pământ!”

Este autoarea a 15 carti, printre care se numara best-seller-ul „Ascultă-ţi corpul, prietenul tău cel mai bun de pe pământ!”

Cursurile ei practice si filozofia simpla pe care o transmite au ajutat mai mult de un milion de persoane sa obtina schimbari concrete în modul lor de a trai.

Este fondatoarea celei mai renumite scoli de dezvoltare personala din Quebec, a carei filozofie de viata este difuzata în prezent în 22 de tari si în 9 limbi.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 224
Editura: Ascendent
Apariția: Februarie 2015
ISBN: 978-973-1859-82-8
Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri