Vindecare prin Nutriție. Fără Medicamente, doar prin Vitamine, Minerale, Plante şi Suplimente Alimentare Naturale

Mai multe poze

Vindecare prin Nutriție. Fără Medicamente, doar prin Vitamine, Minerale, Plante şi Suplimente Alimentare Naturale
465,00 MDL (116,81 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Bestsellerul absolut în domeniul biotratamentelor vreme de peste două decenii, acum revizuit şi adus la zi

Cu peste opt milioane de exemplare vândute, Vindecare prin nutriţie este cel mai apreciat ghid de sănătate holistică. Vreme de peste douăzeci de ani, oamenii s-au bazat pe această lucrare de referinţă, folosind-o ca îndrumar pentru îmbunătăţirea stării de sănătate prin nutriţie şi folosirea suplimentelor. Acum adus la zi în detaliu, volumul cuprinde cele mai recente informaţii despre beneficiile vindecării alternative şi ale terapiilor preventive.

Prima parte enumeră şi explică în amănunt cele mai întâlnite tipuri de nutrienţi, de suplimente alimentare şi de plante.

Partea a doua descrie aproape 300 de afecţiuni şi de probleme de sănătate, de la abcese la riduri, şi identifică suplimentele care pot fi folosite pentru a le combate.

Partea a treia este un ghid al remediilor şi terapiilor alternative care pot fi folosite împreună cu un program nutriţional. Sunt incluse informaţii despre ultimele descoperiri în domeniu.

Lucrarea cuprinde:

• Recomandări de dozare aduse la zi pentru vitamine, plante şi alte suplimente

• Informaţii care reflectă ultimele descoperiri despre vitamina E şi vitamina B12

• Cele mai noi studii privind unele afecţiuni, precum bolile cardiovasculare, diabetul şi fibromialgia

• Ultimele descoperiri despre posibile legături între boala Alzheimer şi bolile cardiovasculare

• Planuri de tratament şi de reabilitare pentru abuzul de substanţe, precum alcoolul, stimulentele, marijuana şi opiaceele

Fie că te afli în căutarea unui tratament pentru o boală anume sau doreşti, pur şi simplu, să îţi întreţii o stare optimă de sănătate, Vindecare prin nutriţie îţi oferă rapid şi facil acces la o mulţime de informaţii pentru realizarea unui program nutriţional complet.


Despre Autor


 

Phyllis A. Balch a fost consilier pe nutriţie mai mult de douăzeci de ani. Convinsă că nutriţia era, în multe cazuri, răspunsul pentru recuperarea şi păstrarea stării de sănătate, Balch a depus mărturie în faţa Congresului SUA în favoarea avantajelor vindecării cu mijloace naturale.

Printre cărţile ei se numără: Prescription for Nutritional Healing: The A-to-Z Guide to Supplements, Prescription for Dietary Wellness, Prescription for Herbal Healing şi Recetas Nutritivas Que Curan.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 928
Editura: Litera
Apariția: Iulie 2014
ISBN: 978-606-686-622-4
Dimensiuni: 21 x 28 cm
Greutatea: 1.1000

Pareri