Viitorul Managementului

Viitorul Managementului
219,00 MDL (49,10 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Recenzii

"Timp de un secol, oamenii au lucrat în nişte închisori construite de managementul erei industriale – perioadă care le-a irosit energia, creativitatea și potențialul uman. Hamel prezintă cu maximum de claritate limitele acestei epoci. Mai mult, el propune o viziune înălțătoare și necesară pentru viitorul managementului, care nu este doar mai umană, dar are și potențialul de a scoate tot ce e mai bun în noi." - Richard Florida, profesor de business şi creativitate, Rotman School of Management, autor al cărţii The Rise of the Creative Class

"Gary Hamel știe că managementul nu este o colecție de rețete pentru cele mai eficiente practici din ultimul timp, ci un sistem de inovație continuă care vizează perfecţionarea pe termen lung a unei companii în perpetuă evoluare. Viitorul managementului conține reguli esențiale pe care trebuie să le urmați dacă vreți să aveţi o poziție centrală în procesul de adaptare și schimbare organizațională." - Francis Fukuyama, director, Johns Hopkins University

Video despre Carte


Despre Autori

Gary Hamel predă Management strategic și internațional în cadrul London Business School. Este cofondator al Management Innovation Lab şi e considerat unul dintre cei mai importanţi experți în management la nivel mondial. Revista The Economist l-a numit „guru suveran al strategiei”, iar Fortune, „expert mondial în strategia afacerilor”, iar conform Financial Times Hamel e un „inovator fără egal în management”.

Cărţile lui au reformat limbajul și practicile managementului. Leading the Revolution (În fruntea revoluţiei) și Competing for the Future (Competiţia pentru viitor), au fost incluse în toate topurile celor mai citite cărți de management și au fost traduse în peste douăzeci de limbi.

Bill Breen este editor senior fondator și editor senior de proiecte al Fast Company, o revistă care, din momentul lansării sale, în noiembrie 1995, a câștigat numeroase premii (inclusiv două National Magazine Award). Articolele lui Breen sunt în strânsă legătură cu temele centrale ale publicației: leadership, strategie, inovație și design. Susține conferințe pe teme de afaceri în toată America și a avut apariții la CNN, Fox, CBS și National Public Radio.

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Future of Management
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 344
Editura: Publica
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-1931-51-7
Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
Greutatea: 0.3920

Pareri