Viitoare Mame. Întâmplări Reale despre o Experienţă Unică

Viitoare Mame. Întâmplări Reale despre o Experienţă Unică
79,00 MDL (18,49 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Venirea pe lume a celui de-al doilea copil nu înseamnă neapărat naşterea unei rivalităţi între fraţi, dacă ştii cum să îl pregăteşti pe frăţiorul mai mare pentru eveniment. Să găseşti haine de gravidă, drăguţe şi la un preţ accesibil, se poate dovedi la fel de probabil ca şi câştigul la loto.

Cum te pregăteşti pentru naşterea unor tripleţi? Sarcina, naşterea şi primele ore şi zile ca mămică a unui nou-născut te pot copleşi sau umple de teamă, în special dacă ai fost bombardată cu poveşti de speriat şi informaţii distorsionate, dacă temerile sau îngrijorările nu ţi‑au fost ascultate cu atenție ori dacă lucrurile nu decurg aşa cum ţi‑ai propus sau ai sperat.

34 de întâmplări adevărate despre bucuriile şi dificultăţile sarcinii şi ale naşterii, despre clipele magice legate de minunea care creşte înăuntrul tău.

Cu toții avem de înfruntat adversități din când în când. Cu toții suntem uneori triști. Cu toții suntem câteodată prea ocupați, prea mulțumiți de noi înșine sau prea apăsați de povara propriilor probleme ca să mai apreciem lucrurile pozitive din viețile noastre.

Colecția Povești adevărate îți aduce cazuri reale, întâmplări din viața unor oameni obișnuiți, ce ne vorbesc despre curaj și bunătate, despre binecuvântările și miracolele vieții, amintindu-ne că nu suntem singuri, că putem răzbate chiar și în cele mai întunecate zile, că încă există bunătate în lume.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Lira
Apariția: Octombrie 2013
ISBN: 978-606-686-368-1
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri