Vieţile secrete ale preşedinţilor americani

Vieţile secrete ale preşedinţilor americani
29,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Uitaţi de manualele rigide şi plictisitoare! Istoria americană n-a fost niciodată atât de amuzantă. Cormac O'Brien ne propune o lecţie de istorie cum n-am mai întâlnit, aruncând o lumină cu totul nouă asupra bărbaţilor care au ocupat de-a lungul anilor cea mai înaltă funcţie în stat: Preşedinţii Statelor Unite.

Cu un capitol dedicat fiecărui preşedinte în parte, începând cu George Washington şi până la proaspătul ales Barack Obama, Vieţile secrete ale preşedinţilor americani abordează toate întrebările şi problemele spinoase pe care celelalte cărţi de istorie se feresc să le pună în discuţie: Câţi dintre tipii ăştia îşi înşelau de fapt soţiile? Există cu adevărat tuneluri secrete pe sub Casa Albă? Și ce-a fost în capul lui Nancy Reagan când a apărut într-un serial de televiziune?

Cormac O'Brien face portretele necenzurate ale bărbaţilor de la Casa Albă, presărate cu sute de amănunte picante, fapte puţin cunoscute, strigătoare la cer şi de-a dreptul sărite de pe fix. Veţi afla că: George Washington cheltuia pe băutură sume exorbitante, lui John Quincy Adams îi plăcea să se scalde gol puşcă în râul Potomac, Gerald Ford a lucrat ca fotomodel pentru coperta revistei Cosmopolitan. Warren G. Harding a pariat şi a pierdut la cărţi un set nepreţuit de porţelanuri de la Casa Albă, iar Jimmy Carter a declarat că a văzut un OZN în Georgia.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Secret Lives of the U.S. Presidents
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 296
Editura: Litera
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-675-524-8
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.2800

Pareri