Vieți la limită. Vol.1

Vieți la limită. Vol.1
79,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Rowan Tripp are una dintre cele mai periculoase meserii din lume – de la optsprezece ani se luptă cu incendiile, lucrând ca pompier paraşutist. Încă afectată de moartea lui Jim Brayer, partenerului ei de sărituri, cu un sezon în urmă, Rowan nu vrea să se lase atrasă de atenţiile lui Gulliver Curry, un nou-venit în echipă, căci astfel şi-ar încălca propria regulă – de a nu avea vreodată o legătură sentimentală cu un coleg de muncă.

Cu toate acestea, Rowan şi Gulliver devin tot mai apropiaţi, pe măsură ce se aruncă în lupta cu incendiile din Montana, Idaho, California şi Alaska. Dar problemele nu întârzie să apară, când fosta iubită a lui Jim o acuză pe Rowan de moartea acestuia, şi răufăcători necunoscuți par să saboteze eforturile grupului de pompieri, prin acte de vandalism şi ameninţări cu incendierea.

Pentru prima dată în viață, Rowan începe să simtă nevoia disperată de a avea alături pe cineva pe care să se poată baza, iar când devine evident că cineva urmăreşte cu îndârjire să se răzbune, îşi dă seama că sprijinul lui Gulliver înseamnă pentru ea mai mult decât şi-ar fi imaginat vreodată.

Va avea însă curajul de a-și încredința sentimentele și viața unui necunoscut?

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Chasing Fire
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 287
Editura: Lira
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-622-4
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri