Viața Secretă a Universului. În Cautarea Sufletului Științei

Viața Secretă a Universului. În Cautarea Sufletului Științei

Preț de Listă: 190,00 MDL (44,48 RON)

Preț: 95,00 MDL (22,24 RON)

Economisești: 95,00 MDL (22,24 RON) (50%)

Disponibilitate: În Stoc

Doar 1 exemplar disponibil

sau

Descriere

Exista o forta misterioasa care ne leaga pe toti, lumea si intregul univers? Ce este aceasta forta care ne leaga? Viata secreta a universului prezinta limpede, pe intelesul tuturor, principalele teorii ale filosofilor si fizicienilor, din Antichitate pana in prezent, si propune o ipoteza incitanta: stiinta este capabila sa rezolve acest mister vital. Cea mai mare sansa a noastra va fi sa-l punem in  slujba oamenilor, iar cel mai mare pericol este sa-l negam.

Dezvaluind cercetarile care se desfasoara in lumea intreaga, in domenii atat de variate precum biologia umana si mecanica cuantica, Amy Corzine demonstreaza in mod stralucit cum opiniile emise in ambele tabere, cea stiintifica si cea religioasa, converg. Exista, fara urma de indoiala, o energie universala.

„Tot ce exista in univers, de la particulele minuscule care intra in alcatuirea corpurilor noastre la cele mai mari constelatii din bolta cereasca, este viu, dinamic si emite sunete.“

Daca ascultam, vom descoperi ca nu suntem niciodata complet separati unul de celalalt sau in contrasens cu descoperirile generatiilor anterioare. Astazi, in perioada crizei globale, Viata secreta a universului proclama un adevar universal: suntem cu totii intr-o relatie de interdependenta, responsabili in fiecare clipa pentru lumea noastra fragila.

Putem face atat de multe, daca invatam sa ascultam.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 320
Editura: Corint
Apariția: 2010
ISBN: 973-135-572-6
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri