Viața nu Așteaptă... Trezeste-te

Viața nu Așteaptă... Trezeste-te
195,00 MDL (43,72 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Atentie! Teama si ingrijorarea iti pot aduce exact acele experiente pe care speri din tot sufletul sa le eviti si este foarte usor ca uneori sa adopti, inconstient, gandirea distructiva. Lynn Grabhorn nu va permite insa sa ti se intample si tie acest lucru. Nu te va lasa sa te victimizezi sau sa ai o viata de nesuportat. Prin teoriile ei motivationale iti explica legea „Atractiei vibrationale“, dintr-o noua perspectiva, invitandu-te sa devii creatorul propriei tale fericiri.

Viata nu asteapta...Trezeste-te! te invata sa crezi in ceea ce poti realiza cu ajutorul sentimentelor pozitive. Ai fost vreodata atat de prins in viata de zi cu zi incat sa nu mai acorzi atentie modului in care te simti? Cheia revenirii pe drumul cel bun este una simpla: concentreaza-te pe modul in care te-ai simti daca totul ar merge asa cum trebuie. Si va merge.

Lynn Grabhorn iti dezvaluie cum sa atragi spre tine lucrurile pozitive, concentrandu-te pe scopurile tale. Crede in ceea ce poti realiza, in loc sa te gandesti la ceea ce nu poti face si alunga sentimentele negative. Urmeaza pasii simpli ai lui Grabhorn si vei obtine tot ceea ce iti doresti.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 279
Editura: Amaltea
Apariția: Ianuarie 2011
ISBN: 9789731620923
Dimensiuni: 13,5 x 20,5 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri