Viaţa mea în Publicitate & Publicitate Știinţifică

Viaţa mea în Publicitate & Publicitate Știinţifică
198,00 MDL (49,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Marketing de piaţă. Sampling pe bază de cupoane. Cercetare asupra sloganelor. Toate acestea sunt practici standard în publicitatea de astăzi. Toate au fost inventate de Claude Hopkins.

Acest volum conţine două cărţi de referinţă. Publicitate ştiinţifică - clasicul abecedar citit şi astăzi de către cei mai buni autori de slogane publicitare ai momentului - a fost publicată pentru prima oară în anul 1923. Patru ani mai târziu, Claude Hopkins şi-a scris autobiografia, Viaţa mea în publicitate. 

Citind aceste două capodopere, veţi ajunge la concluzia suprinzătoare că cele mai noi strategii de marketing au fost descoperite şi documentate în urmă cu mai bine de 70 de ani.

„Nimănui n-ar trebui să i se permită să aibă de-a face cu publicitatea până nu a citit de şapte ori Publicitate Ştiinţifică. Mie mi-a schimbat viaţa.” -- David Ogilvy

 

Despre Autor


 

Claude C. Hopkins (1866-1932) este unul dintre cei mai importanți pionieri ai advertising-ului. El a avut mereu convingerea că „Reclama înseamnă vânzare“ şi ca atare poate fi cuantificată, iar rezultatele ei pot fi justificate.

Detaliile Produsului

Titlu Original: My life in advertising & Scientific advertising
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Publica
Apariția: Aprilie 2015
ISBN: 978-606-722-033-9
Dimensiuni: 10,7 x 17,5 cm
Greutatea: 0.2200

Pareri