Viaţa mea de început în afaceri (ediţia Capital)

Viaţa mea de început în afaceri (ediţia Capital)
66,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Ben Casnocha şi-a lansat la 12 ani prima companie. La 16 ani era deja nominalizat la titlul „Antreprenorul Anului“ (Inc. Magazine). În cartea de față, autorul îşi povesteşte viaţa la 19 ani, vârstă la care era întreprinzător, scriitor, student şi blogger. Şi membru în consiliul de administraţie al Comcate Inc. – o companie de top în tehnologia e-government. Cartea include fapte reale, deşi numele persoanelor şi firmelor au fost schimbate, pentru a le proteja identitatea. Autorul relatează evenimentele prin care a trecut şi felul în care le-a făcut faţă, dar şi rezultatele cu care s-au soldat în cele din urmă. În 2006, BusinessWeek l-a inclus pe autor pe lista „celor mai buni tineri antreprenori din America“. Despre volumul de față, putem spune că, dacă ar exista „romanul de afaceri“, atunci acesta ar fi o fascinantă mostră a genului. 

 Ben Casnocha este scriitor, blogger şi antreprenor în Silicon Valley. La 14 ani, a înfiinţat cea de-a doua companie a sa, Comcate — care a devenit cea mai cunoscută firmă de IT pentru sistemele de e-guvernare.

În anii de liceu, în vreme ce era căpitanul echipei de baschet şi edita ziarul şcolii, Casnocha îşi găsea timp ca să întocmească oferte, să facă prezentări şi să negocieze contracte cu diverşi clienţi, pentru programele software ale firmei sale. În câţiva ani, Casnocha a acumulat o experienţă de-o viaţă, relatată în cadrul cărţii de faţă dintr-o perspectivă unică. În iunie 2006, a absolvit University High School din San Francisco. În timp ce îşi scria cartea, într-un an de pauză între studii, a călătorit prin aproape 20 de ţări, a locuit în casele celor care îi citeau blogul şi a lucrat timp de trei luni pentru o firmă care se ocupa cu investiţiile de capital. În septembrie 2007, s-a înscris la Claremont McKenna College.

În 2004, PoliticsOnline l-a inclus printre primii „25 cei mai influenţi oameni din lume, în internet şi politică“. La 16 ani, Inc. Magazine l-a numit „Antreprenorul Anului“. În 2006, BusinessWeek l-a desemnat printre „Cei mai buni tineri antreprenori ai Americii“. Iar Silicon Valley Business Journal a inclus blogul său în „Topul 25 din Silicon Valley“. Munca lui a fost pre­zentată în sute de emisiuni televizate sau articole de presă, inclusiv de CNN şi USA Today.

În prezent, este membru în consiliul de administraţie al companiei Comcate. Este un orator cunoscut pe teme legate de antreprenoriat şi leadership şi este co-fondatorul unei societăţi ce vine în sprijinul antreprenorilor şi al directorilor executivi din domeniul IT.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: My Start-Up Life: What a (Very) Young CEO Learned on His Journey Through Silicon Valley
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 232
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-588-069-6
Greutatea: 0.3000

Pareri