Viaţa mea clandestină

Viaţa mea clandestină
131,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Viaţa mea clandestină e o evocare fascinantă şi inteligentă a Americii de la finele anilor '60, dublată de o poveste de iubire - cea dintre un băieţel tânjind după părinţii lui absenţi şi o tânără al cărei sentiment neaşteptat pentru el îi schimbă complet viaţa.

Che e un puşti de şapte ani care a crescut alături de bunica lui aristocrată într-un apartament din Upper East Side, iar Dial, o frumoasă hipiotă pasionată de literatură, cu idealuri progresiste. Când aceasta intră în viaţa celor doi, lucrurile iau o întorsătură nebănuită, care-l proiectează pe micul Che într-o lume total nouă. Având iniţial un simplu rol de intermediere între Che şi adevărata lui mamă, Dial se va converti, treptat, în figura maternă înde-lung aşteptată de copil. Periplul lor include fuga de poliţie, camuflarea identităţii reale a lui Che, întâlnirea cu mai multe comunităţi hipiote, pe fundalul unei Americi tulburi, cea a anilor '60. La sfârşitul unui montagne-russe de întâmplări care contaminează cititorul cu suspansul lor, rămâne întrebarea: va reuşi Che să-şi regăsească familia legitimă sau, dimpotrivă, va alege clandestinitatea, care i-a oferit şansa să trăiască pe viu ceea ce alţii află numai din cărţi?

Despre Autor

Scriitorul Peter Carey s-a născut la Bacchus Marsh, Victoria, în Australia, în 1943. Îşi face studiile ştiinţifice la Monash University, apoi lucrează în publicitate. Debutează cu două volume de povestiri: War Crimes (1979) şi The Fat Man in History (1980).

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: My Life as a Fake
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Humanitas
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-689-366-7
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri