Viata în Hexagonul Morţii: Tutunul, Alcoolul, Drogurile, HIVSIDA, Poluarea, Malnutriţia

Viata în Hexagonul Morţii: Tutunul, Alcoolul, Drogurile, HIVSIDA, Poluarea, Malnutriţia
68,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Pentru prima data, o echipa de autori a avut inspiratia de a se ocupa in aceeasi carte de cele sase flageluri cu care se confrunta omul de astazi - tutunul, alcoolul, drogurile, HIV/ SIDA, poluarea si malnutritia - si care alcatuiesc intr-adevar un hexagon al mortii.

 Fiecare in parte si toate sase impreuna, aceste flageluri ne afecteaza sanatatea si ne pun in primejdie viata. In cursul prezentarii flagelurilor iese la iveala o cohorta de afectiuni. Pe primele locuri ale topului morbiditatii se situeaza cancerul, hipertensiunea si diabetul, dar ele sunt concurate de altele (hepatitele, alergiile, bolile de piele, bolile digestive). Minutioasa prezentare a maladiilor pe care le provoaca cele sase flageluri are menirea unui avertisment.

Un om bine informat stie de ce primejdii sa se fereasca. Profilaxia tuturor acestor flageluri si ale bolilor pe care le provoaca se bazeaza pe vointa individului de a se abtine de la ceea ce poate sa-i faca lui rau, dar poate sa le faca rau si celor din jur. Or, aceasta carte il ajuta sa constientizeze raul posibil si sa-si forjeze vointa de a i se opune.

Pentru toti aceia care nu mai pot da timpul inapoi, care nu mai pot recurge deci la masurile de prevenire, autorii prezinta terapiile cunoscute astazi care ii pot ajuta sa abandoneze un anume viciu. Sunt terapii diverse, pe care le-au experimentat de-a lungul timpului medicina alopata, medicina naturala, cu mai toate ramurile ei si psihoterapia.

Cel mai adesea, aceste terapii trebuie asociate, pentru a-si reuni efectele binefacatoare. Terapiile dau rezultate cu atat mai bune cu cat efortul pacientului de a le urma instructiunile, uneori extrem de severe, este mai mare. Iar daca cei din jur (familia, prietenii si colegii) il incurajeaza si il sustin, rezultatele pot fi cu adevarat impresionante.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 253
Editura: Fiat lux
Apariția: 2012
ISBN: 978-973-9250-81-5
Greutatea: 0.4000

Pareri