Viață după Viață. Investigarea unui Fenomen: Supraviețuirea dincolo de Moartea Corpului Fizic

Viață după Viață. Investigarea unui Fenomen: Supraviețuirea dincolo de Moartea Corpului Fizic
102,00 MDL (22,87 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Publicata pentru prima oara in anul 1975, aceasta explorare devenita clasica a vietii de dupa moarte a declansat o veritabila revolutie a atitudinii opiniei publice in raport cu acest subiect, facand din dr. Moody cea mai proeminenta autoritate la nivel mondial in domeniul experientelor in apropierea mortii. Viata dupa viata a schimbat pentru totdeauna felul in care este inteles fenomenul mortii, dar si viata insasi, fapt care explica vanzarea a milioane de exemplare unor cititori dornici sa inteleaga mai bine acest fenomen atat de misterios.

Istoriile iesite din comun prezentate in aceasta carte aduc dovezi ca moartea fizica este urmata de o alta viata, asa cum depun marturie cei care au ajuns in aceasta „lume de dincolo“, dupa care s-au intors inapoi.

Povestile lor prezinta similitudini izbitoare si au o natura absolut pozitiva. Relatarile lor emotionante si inspirate ne prezinta un crampei din pacea si iubirea neconditionata care ne asteapta pe toti la sfarsitul calatoriei in acest plan fizic.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 203
Editura: Adevăr Divin
Apariția: Februarie 2012
ISBN: 978-606-8080-78-9
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri